Czego potrzebujemy:

  • 1 opakowanie ulubionego Vege Burgera
  • 100 ml gorącej wody
  • 10 g ulubionej Dzikiej oliwy
  • kilka rzodkiewek, pomidorków, kawałek ogórka, papryka, oliwki
  • ulubiony Dziki Sos

Jak przygotować:

Masę burgerową przygotowujemy zgodnie z instrukcja na opakowaniu, po czym formujemy 8 kuleczek. Na patelni rozgrzewamy oliwę i obsmażamy nasze kotleciki. Warzywa kroimy na kawałki/ plasterki i wszystko nadziewamy na patyki do szaszłyków. Idealne zarówno na ciepło jak i na zimno. Najlepiej smakują z ulubionym Dzikim Sosem

Wartości odżywcze:

Cała porcja to 470 kcal.

Białko 23 g, Tłuszcze 15,5 g, Węglowodany 56 g.

Smacznego!