Czego potrzebujemy:
- 120 g twarogu drobno mielonego
- 120 g jogurtu naturalnego
- 20 g erytrytolu
- 10 g mąki kokosowej
- 5 g wiórków kokosowych
- 15 g gorzkiej czekolady
- do dekoracji proteinowa czekolada kokosowa
Jak wykonać:
Wszystkie składniki poza czekoladą wkładamy do miski i miksujemy na wysokich obrotach. Przekładamy do pucharka/słoika. Czekoladę rozpuszczamy i polewamy nią masę. Chłodzimy około godziny. Dekorujemy kawałkiem czekolady, płatkami kokosa.
Wartości odżywcze:
Cała porcja to 358 kcal.
Białko 28 g, Tłuszcze 18,6 g, Węglowodany 19 g.
Makro podane bez dekoracji.
Smacznego!
Coś dla mnie bo bounty uwielbiam.
Kokosa to ja zjem pod każdą postacią.