Czego potrzebujemy:

Jak wykonać:

Serek blendujemy z żółtkiem i erytrytolem na gładko. Ciasto czekoladowe przygotowujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Foremkę keksówkę wykładamy papierem do pieczenia, wlewamy ciasto. Na środek wylewamy zblendowany serek. Pieczemy około 35 minut w 180 - 200 stopniach, do zrumienienia sera.

Wartości odżywcze:

Całe ciasto to 1050 kcal.

Białko 56,8g, Tłuszcze 60 g, Węglowodany 77, 6 g.

Smacznego!

Komentarze (4)
carlitoss

Oo coś dla mnie, fajny przepis, akurat wszystko mam.

0
szaba18

Jak zrobisz to daj znać jak wyszło.

0
carlitoss

Przepis bardzo prosty, nie da się tego popsuć. Ja jeszcze żurawiną sobie go napchałem.

1
biggirl

Ja jeszcze brzoskwinie dodaje wtedy jeszcze lepszy jest.

0