Czego potrzebujemy:
- 150 g Choco Muffin
- 150 ml wody
- 40 g rozpuszczonego oleju kokosowego
- 100 g granulek serka wiejskiego lekkiego
- 1 żółtko
- 2 łyżeczki erytrytolu
Jak wykonać:
Serek blendujemy z żółtkiem i erytrytolem na gładko. Ciasto czekoladowe przygotowujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Foremkę keksówkę wykładamy papierem do pieczenia, wlewamy ciasto. Na środek wylewamy zblendowany serek. Pieczemy około 35 minut w 180 - 200 stopniach, do zrumienienia sera.
Wartości odżywcze:
Całe ciasto to 1050 kcal.
Białko 56,8g, Tłuszcze 60 g, Węglowodany 77, 6 g.
Smacznego!
Oo coś dla mnie, fajny przepis, akurat wszystko mam.
Jak zrobisz to daj znać jak wyszło.
Przepis bardzo prosty, nie da się tego popsuć. Ja jeszcze żurawiną sobie go napchałem.
Ja jeszcze brzoskwinie dodaje wtedy jeszcze lepszy jest.