arimidex w przypadku rozpoznania gino do miesiaca potrafi zaleczyc czy tylko blokuje jak tamoxifen czy proviron? Jest jakis srodek ktory po szybkim rozpoznaniu potrafi zaleczyc gino? Sorry za glupie pytania ziomy ;]
...
Napisał(a)
Witam,
arimidex w przypadku rozpoznania gino do miesiaca potrafi zaleczyc czy tylko blokuje jak tamoxifen czy proviron? Jest jakis srodek ktory po szybkim rozpoznaniu potrafi zaleczyc gino? Sorry za glupie pytania ziomy ;]
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
narazie biore 25mg provironu i 20mg tamoxifenu nie odczuwam bolu ale mam duzy gruczolak ;/ i nic sie nie zmniejsza
...
Napisał(a)
Jeśli nie czujesz bólu to może to nie gino a lipo? A to już inna sprawa

...
Napisał(a)
Nie powinno laczyc sie nolvy z provim.
Poczekaj az minie okres poltrwania
i uderz arimidex.
Poczekaj az minie okres poltrwania
i uderz arimidex.
...
Napisał(a)
Dokładnie czasem mix provi i nolwy może spowodować sprzeżenie i własnie wywołac ginko

...
Napisał(a)
****a ale brednie tu czytam
po raz ostatni napisze cos na temat gino i pozniej mam to w ***u
nie musi swedziec ani bolec zeby gino roslo
tyle
po raz ostatni napisze cos na temat gino i pozniej mam to w ***u
nie musi swedziec ani bolec zeby gino roslo
tyle
...
Napisał(a)
zaraz zaraz, na chooy mu ari doradzacie? ia na zwalczanie gino? tylko przy wysokich dawkach testo na cyklu.
...
Napisał(a)
TAk zen IA na zwalczanie gino jak najbardziej. I to nie wymysł koksiarski tylko medyczny.
Jeszcze nie spotkałeś sam siebie. Ale korzyść z tego, że w międzyczasie poznaje się
innych ludzi jest taka, że jeden z nich może przedstawić Ci Ciebie samego.
...
Napisał(a)
Poza cyklem nie dawalbym ari. Co innego na cyklu gdzie sa wysokie dawki testo.
Polecane artykuły