...
Napisał(a)
czy brał ktos to nowe białko z megabolu "animal amino booster" jak tak to czy warto to kupic? bo ma nawet dobry sklad i dobra cena.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Tym produktem Megabol przeszedł sam siebie az sie nie chce wierzyc ze ten produkt jest z pod loga Megabol. Jak cos to bierz odrazu smak toffi(cos jak szejk w Mac Donaldzie)Nie to ze rozpuszczalnosc jest bardzo dobra, smak wysmienity, zero jakis problemów żołądkowych to naprawde czuc ten produkt
jesli chodzi o regeneracje i dopływ energi.Jak bedziecie mieli okazje wescie
20 gram przed snem , rano wyraznie mozna odczuc jego działanie jesli chodzi o regeneracje i dopływ sił.Cuda sie zdarzają jak widac w Megabolu tez.LOL
jesli chodzi o regeneracje i dopływ energi.Jak bedziecie mieli okazje wescie
20 gram przed snem , rano wyraznie mozna odczuc jego działanie jesli chodzi o regeneracje i dopływ sił.Cuda sie zdarzają jak widac w Megabolu tez.LOL
Doctor Y
...
Napisał(a)
Ja też tak myslę. Produkcik zarąbisty i w megabolowej cenie. Przyswajanie super. Ale jak dostałem smak kawa, to już popadłem w nałóg
. Powaznie - kurcze, taki schłodzone capucino - jeszcze nie jadłem tak dobrej odżywki. Wygląda na to, że dostali jakiegoś bystrego technologa.

...
Napisał(a)
ja jednak do tej firmy podchodze z dystansem a czy dobra wchlanialnosc to moim zdaniem trudno stwierdzic chyba ze mi wyjawisz sekret jak to robisz 

duzo i wszystkiego :]
http://www.sfd.pl/temat291100/ -55dni ,2xKO by LUBIEN
http://www.sfd.pl/TEST_-_Sports_One_Masa_by_lubien-t312770.html - Test Masowy Sports One start 26.01.07
...
Napisał(a)
chodzi o to, że nie mam żadnych neg. objawów jak wzdęcia itp. Firma ma obok Olimpa i Waidera najdłuższy staż w Polsce a pare supernowych już w międzyczsie wygasło ;) Ich sporą wadą były smaki i to się nagle zmieniło, naszczęście. A to, że mają dobry bajer
) - inna sprawa. Ściemy dziesięciolecia jaką jest kre-alkalyn i tak NIC nie orzebije.

...
Napisał(a)
chętnie poznałbym skład, bo jeśli to jest 90%wpc, 8% egg i po 1% wpi wph, to cena 55zł za 1kg wpc wychodzi po prostu średnio
...
Napisał(a)
no kupilem i zobaczymy efekty.bralem wczesniej bialko z megabolu i jedyny minus to ze sie slabo rozpuszcza a jezeli chodzi o przyrost masy i samopoczucie to bylem zadowolony
...
Napisał(a)
Zakupilem ten wynalazek, o smaku toffi. Co do smaku to i tak nie da sie porownac z hitec protein,ale da sie pic. Miesza sie tez nie tak swietnie,ale moze byc. Zobaczymy jakie beda efekty, o tym napisze za jakis czas.Cena za to jest swietna...ciekawe czy produkt zawiera to co napisali na etykiecie;)
Poprzedni temat
Rozkmina z 1 dawką CP. Kiedy wziaść??
Następny temat
Odzywka na Mase Na Dobry początek?
Polecane artykuły