Więc tak...chciałbym sie co nieco dowiedzieć o Anapolonie. Szukam czegoś co pomoże mi zdobyć te cenne kilogramy o które tak walcze a poniekąd Anapolon miałbym mi pomóc. Chciałym widzieć co brać w trakcie anapolonu, i co brać po. Prosze żebyście mi doradzili czy warto sie nim wspomóc czy może jednak nie. Brałem 2 miesiące temu, tzn skonczylem 2 miesiace temu brac 20 strzałów Omki i do tego 150 tabl. mety z kinglapa. okolo 8 miesiecy temu też miałem styczność z meta( razak 100tabl) i 10 strzałów teściaka enan. Nie potrafie nabrac masy...diety rewelacyjnej nie mam, ale dziennie kilka posiłków mam składających się z ryżu i ryb, jajek itp. To tyle o tym jakie bralem sterydy i co jem. Chciałym widzieć co brać w trakcie anapolonu, i co brać po. Jakie inne ssa i jakie suple. Mam nadzieje, że pomożecie. Pozdrawiam serdecznie;)
...
Napisał(a)
Witam.
Więc tak...chciałbym sie co nieco dowiedzieć o Anapolonie. Szukam czegoś co pomoże mi zdobyć te cenne kilogramy o które tak walcze a poniekąd Anapolon miałbym mi pomóc. Chciałym widzieć co brać w trakcie anapolonu, i co brać po. Prosze żebyście mi doradzili czy warto sie nim wspomóc czy może jednak nie. Brałem 2 miesiące temu, tzn skonczylem 2 miesiace temu brac 20 strzałów Omki i do tego 150 tabl. mety z kinglapa. okolo 8 miesiecy temu też miałem styczność z meta( razak 100tabl) i 10 strzałów teściaka enan. Nie potrafie nabrac masy...diety rewelacyjnej nie mam, ale dziennie kilka posiłków mam składających się z ryżu i ryb, jajek itp. To tyle o tym jakie bralem sterydy i co jem. Chciałym widzieć co brać w trakcie anapolonu, i co brać po. Jakie inne ssa i jakie suple. Mam nadzieje, że pomożecie. Pozdrawiam serdecznie;)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Aleksy- dzięki za odpowiedź. Przeglądne dział odżywiania i postaram się ustalić taką dietę z której będę zadowolony i na którą będzie mnie stać. A z tym Anapolonem to na pewno po niego teraz nie sięgne.
...
Napisał(a)
"diety rewelacyjnej nie mam" - w tym tkwi problem :)
Bez farmaceutyki nie licz na wyniki !:)
...
Napisał(a)
a czy tylko to jeszcze nie wiemy
wypełnij ankietę działu
wypełnij ankietę działu
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
W misce na antku bez odpowiedniej diety zlapiesz tylko kilogramy wody/tluszczu zreszta na kazdym innym bedzie tak samo.Jesli nie potrafisz utrzymac to moze pomysl o bialku/gainerze
...
Napisał(a)
Waga : 71
Wzrost : 173
Cel treningowy : zbudowanie masy mięśniowej
Staż treningowy na siłowni : 3 lata
Uprawiane inne sporty : piłka nożna
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki) : sztanga, sztangielki, atlas
Dieta : nie wiem za bardzo jak to opisac, 2 razy po 100gr ryżu, 2 rano 2 wieczorem jajka, ryba okolo 50gr dziennie.
Przeciwskazania medyczne :
Zażywane suplementy :
Waga : 71
Wzrost : 173
Cel treningowy : zbudowanie masy mięśniowej
Staż treningowy na siłowni : 3 lata
Uprawiane inne sporty : piłka nożna
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki) : sztanga, sztangielki, atlas
Dieta : nie wiem za bardzo jak to opisac, 2 razy po 100gr ryżu, 2 rano 2 wieczorem jajka, ryba okolo 50gr dziennie.
Przeciwskazania medyczne :
Zażywane suplementy :
...
Napisał(a)
do tego ryzu dozuc chociaz po 100g poledwic a reszte uzupelnij jakims bialkiem ,juz bedzie lepiej szlo na noc kostka twarogu+lyzka oliwy
...
Napisał(a)
dziekuje za rady na temat diety ;) a dopowiecie coś o tym anapolonie?
...
Napisał(a)
wypełnij ankietę z tego działu
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
Polecane artykuły