Szacuny
8
Napisanych postów
1542
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
15256
Jak juz pisalem wczoraj w opakowaniu Tribulusa znalzlem niescizlosci co do zawartosci juz sie o nich niebed rozpisywal tylko wlepie ofty
I jeszcze sprostowanku opakowanie to jak sprawdzilem bylo kupione w sklepie internetowym atleta.pl (ta nazwe juz chyba moge podac)
P.S. do gorala niewiem czy ty masz jakis interes z vitalmaxem ale usuniecie calego tematu a nie tylko posta z adresem sklepu to chyba przegiecie, wiec badz tak mily na przyszlosc i sie troszku wyuzuj i opanuj z nadgorliwoscia.
Szacuny
8
Napisanych postów
1542
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
15256
a tak wyglada opakoanie -cvale w srodku brudne zawartoscia pewnei tej pustej uszkodzonej kapsulki - byly jeszce takie dwie ale zaraz na poczatku opakowa wiec je poprostu wywalilem
Szacuny
48
Napisanych postów
11476
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
94164
Wg mojej wiedzy kapsułki z pierwszego zdjęcia nie są w ogóle produkowane w Vitalmaxie. Zaden nasz produkt nie ma takiego koloru więc raczej wątpliwe żeby w fabryce znalazły się 2 sztuki nie produkowanego produktu i ktoś je wrzucił do Twojego pudełka.
Co do pustych kapsułek się nie wypowiadam bo takie rzeczy mogą się zdarzyć, choć tak jak mówiłem w poprzednim poście przez 2 lata obecności w kraju nie mieliśmy takiej reklamacji.
Szacuny
8
Napisanych postów
1542
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
15256
a to opakowanie zeby nie bylo ze wymyslalm i ze moze to inna firma byla
wiec jak widac nie tylko Olimpowi zdarzja sie puste kapsulki w opakowania jest to widocznie norma ze sie co ile takie cos trafi, ale najbardziej zaskauja mi te kapsulki clakiem niepasujace do reszty moze ktos mial cos innego vitalmaxa i wiec z czym moga byc te capsy
Szacuny
8
Napisanych postów
1542
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
15256
tak oto wyglada zawartosc tej obcej kaspulki
Kapsulka napewno pochodzi z wyzej wyminionego opakownia chyba ze ktos u was w sklpei takie psikusy robi bo ja takich kapsulek z czyms innym nimam i nigy niemialem dlatego mnie to tak zdziwilo
Szacuny
93
Napisanych postów
8680
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
31712
a ja i tak lubię te czeskie przetwory
"Energia przepływa, nie powinna stać.
A stoi gdy wątpisz w tę energię.
Musisz więc za energią nadążyć, nadążyć za siłą.
Wówczas jesteś z siłą w harmonii."
Szacuny
48
Napisanych postów
11476
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
94164
Przed chwilą rozmawiałem na ten temat z właścicielem Vitalmaxa.
W Vitalmaxie nigdy nie było kapsułek o takim kolorze.
Ja sam też widzę takie po raz pierwszy i nie kojarzę żadnego znanego mi suplementu, żeby takie miał.
Dlatego po prostu nie jestem Ci w stanie racjonalnie odpowiedzieć na Twój problem.