Szacuny
11122
Napisanych postów
51312
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
mam pytanie (w kwestii otwarcia nowego tematu). Co sadzicie o krav madze?czy ktos z was kiedys spotkal sie z tym? jesli tak to co powiecie o jej skutecznosci? Osobiscie bralem udzial w kilku zgropowaniach glownie w gorzowie gdzie zajecia prowadzili Tomasz Adamczyk i Jarek Rogowski. Wszystkie techniki byly w stujce nie mialem stycznosci z ich parterem, moze ktos wrzuci o tym kilka slow. Dla mnie troche chaotyczne ale dosc skuteczne(z doswiadczenia).
pozdrawiam wszystkich milosnikow SW
Szacuny
3
Napisanych postów
307
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
2548
Ender - Kup sobie ochraniacz na jajka to posparujemy Idz lepiej sie porozciagac bo zrobie z ciebie miazge buhehehehehehe
Pozdrawiam.
"Szacunek, to powinien miec każdy do każdego."
"Cwiczyc aby przetrwac."
https://bundles.sfd.pl/../../buziaki/29.gif[/img] SFD FIGHT CLUB SFD FIGHT CLUB SFD FIGHT CLUB [img]../../buziaki/29.gif" alt="" />
"Szacunek, to powinien miec każdy do każdego."
"Cwiczyc aby przetrwac."
"Odważni nie żyja wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale..."
Szacuny
11122
Napisanych postów
51312
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ja rowniez bralem udzial w treningach Krav MAgi. Z parterem rowniez sie nie spotkalem, jedynie z jakimis abstrakcyjnymi wychodzeniami z duszen i dzwigni. Gasc ma zalozone duszenie i wychodzi z niego wkladajac przeciwnikowi palce w oczy. Uwazam ze KM mimo wszystko moze byc skuteczna, ale tylko dla osoby juz trenujacej jakas Sztuke/Sport Walki.
UWAGA: Jeżeli stwierdzisz, że udzielona Ci odpowiedź jest wartościowa, to nie zapomnij kliknąć na link znajdujący się w prawym-dolnym rogu pod daną wypowiedzią! Pozwala nam to na ocenę użytkowników i tematów.
-