...
Napisał(a)
hej:) krotkie pytanie: czy macie jakis sposob zeby ograniczyc "zasapanie". zaczelem bic bold, deca, oma i czuje ociezalosc i jakos tak serducho ciezko chodzi a nie moge sobie pozwolic na takie cos
jakies sugestie?

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Zlapales pare kg i serducho sie musi przystosowac.
Ewentualnie bf przy duzy.
Dorzuc aerobow i kwasu acetylosalicylowego na rozrzedzenie krwi.
Ewentualnie bf przy duzy.
Dorzuc aerobow i kwasu acetylosalicylowego na rozrzedzenie krwi.
me,myself and steroids
www.mwk-chelm.eu
...
Napisał(a)
KUMPEL MIA TAK ALE PO MECIE Z POCZATKU ALE PSZESZLO. TYLKO TO NIE TO SAMO
:D
...
Napisał(a)
arielek mialem tak samo ale widocznie serce sie przystosowalo i przeszlo ale tez taki ociezaly sie czulem powolny i serducho powoli chodzilo

przejmuje kontrole nad tym kontem
...
Napisał(a)
aspiryna nie rozrzedza krwi! a aeroby moze faktycznie warto:) co do zlapanie masy jeszcze nie za bardzo przyszlo dopiero sie wkrecaja srodeczki;)
...
Napisał(a)
aspirynka tak ale by musial ja ciagle zazywac
...
Napisał(a)
aha to zapomnielem dodac ze biore aspirynke 250mg dziennie, omega 3 i w h.j innych tablet hehe takze moze warto cos dadac innego o czym nie mam pojecia;)
...
Napisał(a)
Z tym rozrzedzeniem to skrot myslowy - zapobiega zakrzepom i jednoczesnie w pewnym sensie "rozrzedza" zbyt gesta (bold) krew.
Aeroby naprawde warto,jak u Ciebie z kondycja?
Aeroby naprawde warto,jak u Ciebie z kondycja?
me,myself and steroids
www.mwk-chelm.eu
...
Napisał(a)
aspiryna ma działanie antyagrgacyjne przez co rozrzedza krew nie wiem czemu piszesz ze jest inaczej
...
Napisał(a)
aeroby tylko nie za czesto no i chyba nic innego juz nie da rady takie sa uroki koksu slyszalem ze wit C rozrzedza krew
Polecane artykuły