...
Napisał(a)
http://www.kulturystyka.pl/atlas/plecy.htm#16 - który z tych ciągów jest lepszy w treningu na m. proste grzbietu. Który ciąg wy robicie??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Zalezy od stazu i wieku (?)
Były moderator Sceny MMA i K-1 oraz elita SFD.
...
Napisał(a)
saib__ a czy jeżeli ktoś miał operację brzucha z powodu przepuchliny.I teraz by brał np. 60 kg na martwy ciąg seriami.(na max ze 120kg) to mógłby dostać drugiej przepuchliny.DOdam żę podnoszący ma 19 lat.
...
Napisał(a)
na miesnie proste -- hm - 'normal' MC - stosujesz wieksze ceizary - i nie msusz sie takc bac o zerwanie dwuglwoego uda, sciagna podkolanowego , powięzi szerokiej i tych onnych co tam są, a ktorych nie apmeitam zarazem
na prostych nogach - polecam jsli jzu dolaczyc do trenignu dwulogwych uda, JESLI TWOJ STAZ nie nalezy do najmniejszych - i cwizcyles dwuglowe uda wczesniej.
-----to nie mogles zapytac sie lekarza ??? prepuklinę Mwydaje mi ise moze dotac i to nie tylko o d MC,.
Zmieniony przez - f***master w dniu 2004-07-07 22:34:57

na prostych nogach - polecam jsli jzu dolaczyc do trenignu dwulogwych uda, JESLI TWOJ STAZ nie nalezy do najmniejszych - i cwizcyles dwuglowe uda wczesniej.
-----to nie mogles zapytac sie lekarza ??? prepuklinę Mwydaje mi ise moze dotac i to nie tylko o d MC,.
Zmieniony przez - f***master w dniu 2004-07-07 22:34:57
...
Napisał(a)
Jakoś leci - ja bym nie ryzykowal. Juz lepiej zastapic to cwiczenie chocby wzniosami tulowia na lawce rzymskiej, choc najlepiej skonsultowac sie z lekarzem i przedstawic dokladnie problem. Wtedy bedziesz mial pewnosc.
Zmieniony przez - saib__ w dniu 2004-07-07 22:38:56
Zmieniony przez - saib__ w dniu 2004-07-07 22:38:56
Były moderator Sceny MMA i K-1 oraz elita SFD.
...
Napisał(a)
wszystko jedno ktory... - w jednym po prostu angazujesz tez dwuglowe w wiekszym stopniu...
FITNESS ACADEMY King Square Kraków
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
...
Napisał(a)
od martwego przepuchliny nie dostaniesz przy sporym zakresie powt. i mocnych miesniach brzucha[podstawa]
Polecane artykuły