Szacuny
0
Napisanych postów
717
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2865
Witam.
Temat wraca i cieszę się, że osoba(y), które przyczyniły się do jego usunięcia były w błędzie. Powinny być ukarane, gdyż temat, który się rozwijał znowu startuje od początku.
Zapraszam wszystkich zainteresowanych do wpisywania się.
Perfumy 2nd - druga jakość, odrzutki produkcyjne. Dla tych co kupują perfumy w cenach 70-100 zł. Resztę info udzielam na gg lub meilowo.
http://www.speedyshare.com/553209548.html
Szacuny
1
Napisanych postów
87
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
8052
Kupiłem niedawno perfumki Marc`O Polo od Krzycha i moge z czystym sumieniem polecic człowieka.Jest jak najbardziej wiarygodnym człowiekiem i sprzedawane przez niego perfumy są jak najbardziej orginalne (trwałośc porównywałem z salonowymi i jest git)
"Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego,że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie."
Szacuny
2
Napisanych postów
513
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
24917
Witam. Znam Krzyśka nie od dziś,i mialem przyjemnosc robic u niego zakupy.Z zapachu,ktory byl prezentem - coco chanel madamoiselle jestem bardzo zadowolony . Produkt jest orginalny,zapach trzyma sie bardzo długo. Krzysiek jest osoba,ktora potrafi doradzic przy wyborze odpowiedniego zapachu.Mam do niego pelne zaufanie i wiem,ze nikogo nie oszuka.Pozdrawiam Bartek.