Czas trwania 10 tygodni dieta ustalona na 2090 kalorii zakładając moje zero 2550 2.5g białka /kg 3węgli / oraz 1g tłuszczu /kg.Cała redukcja przebiegła bez większych problemów dieta trzymana na 100% bez oszustw,zero słodyczy, fast foodow, alkohol jak był to tylko lampka białego wina .
Samopoczucie bardzo dobre brak uczucia głodu 5posiłków na dzień.
Pomiary
Waga 68.8 po 62.9 -5.9kg mniej (jak zakładałem dziennik wazylem prawie 72kg)
Brzuch 86cm po 78- 8cm mniej
Brzuch wciagniety 82/72 -9cm
Klata 104/100 -4cm
Biceps 37,5/35.5-2cm
Udo 51.5/54.5-3cm
Łydki 37/36 -1
Biodra 86 teraz brak pomiarów ale chyba coś koło 90-
Zdjęcia wrzucę jutro ponieważ dziś nie miał kto pstrykac w domu
Wnioski
Napewno następnym razem muszę wrzucić więcej cardio i szybsza zmiana treningu na ilość powtórzeń z mniejszym ciężarem.
Posiłki bez zmian może trochę jeszcze więcej warzyw wrzucić.
Stosowane suplementy podczas redukcji
Białko -uzupełnienie w diecie ale przeważnie rano do owsianki
DAA do podbicia testo brak większych objawów
A-HD booster testo bardzo dobrze na mnie podziałał i wrócę do niego na następnej redukcji
ZMB na noc
Aminokwasy
Akkg dobrą pompę miałem po tym 1godzina przed treningiem ,hydraulika po tym ładnie się pokazywała
Termo Fusion spalacz ale tylko chyba 2tygodnie gdzie pozostało w moich zapsach tak więc urzylem żeby się nie zmarnowalo, przy następnej redukcji zapodam jakiś na cały okres trwania
Osiągnąłem cel który założyłem a nawet i ponad ponieważ pas spadł do 78 (plan był do 80),ale myślałem że uda się wyrobić kratkę- nie udało się.
Pozostała jeszcze falda na dole brzucha i czuję pod nią jakieś grudki, czyżby to był rozbity tłuszcz?
Plan na następne 2miesiące masowka do końca maja ,muszę odbudować to co straciłem z skąd nie chciałem stracić,powrót do 2550kalorii przez następny tydzień i obserwacja.
Zmiana treningu większe ciężary 4serie 12,8,8,6 powtórzeń splitem .
Wrzucam kreatyne,Solid na utwardzenie mięśni i większe uzylenie (mam nadzieję że zadziała bo już pierwsze pojawiły się na bicepsach pomału zauważam też innych miejscach) ,bcaa, może wpadnie jakaś przedtreningowka ,Białko do uzupełnienie braków .
Dziękuję wszystkim za pomoc przy redukcji i chętnie przyjmę następne wskazówki przy mojej pierwszej planowanej masie.
You don't get what wish for, you get what you work for.