;);)
...
Napisał(a)
Witam! mam problem a zarazem dylemat. Wczoraj zaczeło boleć mnie gardło. nie wiem co jest przyczyną. brałem około tydzień temu "zimne kąpiele" w stawie po rozgrzewce po to aby regenerować swoje ciało ( nic mi po nich nie było czułem się wyśmienicie). trenuje trzy razy w tygodniu kickboxing a w dni nie treningow biegam ponieważ szykuje się do walki na gali którą mam już za dziewięć dni! dzisiaj byłem u lekarza... wcześniej piłem dwa razy amol po łyżeczce bo przynosi mi to ulgę. lekarz stwierdził że mam angine i przepisał lekarstwa na tydzień (Flucofast i Augmentin n dodatek nie wiem czy zagladał mi do gardła chociaż 5 sekund) czytałem że przy anginie występuję również katar, kaszel i gorączka a mnie to nie dotyczy. Wyłącznie ból gardła. Lekarz powiedział że nie wolno mi trenować podczas brania leków a trenowanie wydaje mi sie teraz niezbedne.... Czy mogę leczyć się domowymi sposobami, trenować i dociągnąć jakoś do gali. Prosze o wskazówki każda pomoc jest dla mnie cenna..
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
myslisz ze ktos wiecej powie po Twoim opisie niz lekarz co Ci zagladal do gardla ? masz dwie mozliwosci albo dostosujesz sie do wskazowek lekarza i z forma troche polecisz albo zrobisz jak pisalas i nie uda Ci sie wyleczyc
...
Napisał(a)
Po pierwsze to z umiarkowanym bólem gardła, idzie się do lekarza po dniach 7. Bo większości problemów przyczyną jest infekcja wirusowa, która po takim czasie przejśc powinna. W takim przypadku lekarz nic nie pomoże. Natomiast zaszkodzić może. Bo Tobie przepisał antybiotyk. Trudno powiedzieć, może zobaczył tzw. czopy w gardle, a może po prostu jest stary i niedouczony. Przy umiarkowanych objawach zasadniczo antybiotyku się nie bierze.
...
Napisał(a)
generalnie antybiotyki sa bardzo mocno naduzywane szczegolnie jak wspomniano u starych i niedouczonych lekarzy
Poprzedni temat
NIEDOMOGA TĘTNICZA CIAŁ JAMISTYCH ...BADANIE USG..
Następny temat
Rozcięgno podeszwowe
Polecane artykuły