Od czerwca mozna powiedziec, ze trenuje w miare regularnie, mialem pewna dluzsza przerwe, 3-4 tygodnie gdzies w polowie, nie byla spowodowana problemami ze zdrowiem fizycznym.
Zaczalem od 2-3 treningow FBW, aktualnie 3x biegam dluzsze dystanse oraz 3x robie FBW z rozgrzewka biegowa (sporo serii, ok.33-34).
Jestem w miare dobrej formie, widze postepy, biegam, podciagam sie, urodzil mi sie pomysl, by sprobowac do wojska (studia wojskowe), wlasciwie juz jestem gotowy na prawie maxa z wf, ale chce cwiczyc jeszcze wiecej.
Pomyslalem, ze dorzuce jeszcze 3 treningi boksu a gdy otworza silownie i baseny, to do treningu FBW dorzuce jakis worek i skakanke + plywanie.
Wyjda mi w takim ukladzie 2 treningi dziennie od pn do sb. Chce zadbac o bhp takich treningow, mozna pominac technike treningow silowych, bo tutaj uwazam, nie dokladam ciezaru kosztem techniki, cwicze aktualnie sam, zreszta i tak nie mam sie czego wstydzic. Problem natomiast z bieganiem, czasami zdarzaja mi sie bole po zewnetrznej stronie prawego kolana. Zastanawiam sie czy to moze byc zwiazane z brakiem rozciagania statycznego po treningu? Tez sporo czasu spedzam w pozycji siedzacej na co dzien. A moze warto dorzucic jakies codzienne drobne cwiczenia typu wspiecia, przysiady, wykroki bez obciazenia? Na wzmocnienie stawow bioracych udzial w tych ruchach?