CZAS NA SPALANIE, ZGARNIJ -40% Z KODEM: BURN40
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Zmiany zwyrodnieniowe ACJ Barkowo Obojczykowy

temat działu:

Po siłowni, o siłowni

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 129

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a) Temat przeniesiony przez W Z O R EK z działu Aktualności - Sporty Siłowe.
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Na forum 17 dni Przeczytanych tematów 31
Witam mam ciasnotę pod barkową a dokładnie RTG(ruchomość barku zachowana, artroza stawu acj niskiego stopnia) USG (wysiek w LHBT , zmiany przeciązeniowe dla SST) REZONANS (wszystko ok obrąbek też / Zmiany zwyrodnieniowe stawu barkowo obojczykowego z wyciągnięciami krawędzi trzonów , obrzęk przyległych cz. kostnych , z modelowaniem brzuścca m.nadgrzebieniowego.) Od 10 lat cwiczę na siłowni plus inne sporty nie miałem żadnego urazu po prostu ból się nasilał od jakiś 2 lat 50% ćwiczeń musiałem odpuścić , ławka płaska dipy na poręczach podciąganie na drążku i inne. Aktualnie mam ból m.nadgrzebieniowego może kaletki pod barkowej też reumatyczny aż ciągnie po ramieniu okolice tricepsa. ból pierwotny który cały czas się utrzymuje to kłujący ból np. przy sięganiu ręką do tyłu zaraz pod stawem barkowo obojczykowym dokładnie tam gdzie wystaje kość i jest lekko rozlany. Spanie na tym barku z rana powoduje ostry ból. Jestem z Krakowa moje pytanie czy ktoś jest w stanie i pomóc wrócić do treningów POTRZEBÓJE FIZJOTERAPEUTY I LEKARZA ORTOPEDY KTÓRY SPECJALIZUJE SIĘ W TEGO TYPU USZKODZENIACH. Pytanie nr 2 jakie rokowania na przyszłość jak ze sportem dodam że oprócz fizjo nie próbowałem niczego innego typu iniekcji krioterapii itp. Pytanie 3 czy w takich przypadkach artroskopia jest dobrą opcją ? PROSZĘ O POMOC.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

W co iść najpierw ? Siła ? Masa ? Redukcja ?

fru
Polecane artykuły