Szacuny
0
Napisanych postów
73
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
714
Polecam też:
-150g twarogu półtł.
-kapka mleka lub bez
-40g miodu pszczelego
-40g makaronu pełnoziarnistego
A waga dalej 80-+0,7kg
Może zapodać jakiegoś wspomagacza...ile można czekać na kaloryfer;) Coś za ok.80zł da jakiś widoczny efekt w połączeniu z dietą i treningiem 4x/tydzień? Jakiś termogenik?
Szacuny
0
Napisanych postów
73
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
714
Ależ proszę:)
Żeby nie było, zacząłem myśleć o odchudzaniu jakoś w wakacje 2009 i wtedy ważyłem około 100kg. Wtedy jadłem mniej...przynajmniej się starałem, z głową redukuje od sierpnia. A kaloryfera się nie doczekałem:/ Ale wiem jaki jest jedne z powodów:) Brak aerobów:/ Miął być basen ale po miesiącu przestałem jeździć, może od nowego tygodnia;)
Zmieniony przez - romek88 w dniu 2010-10-27 20:50:31
Szacuny
430
Napisanych postów
56364
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
184874
wyglądasz już bardzo dobrze ja myślę że nie ma co jeszcze redukować przydało by sie powoli coś działać w kierunku masy i ustabilizowania kalorycznego gdyż jest za niskie.
Szacuny
0
Napisanych postów
73
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
714
No, właśnie na zdjęciach chyba wygląda troche nie tak jak w rzeczywistości, tzn. naprawdę jest gorzej. Sporo tłuszczu czuć na brzuchu. Jutro wstawie zdjęcie stojąc bokiem, może będzie bardziej miarodajne. Jak dam bilans na 0, to może spadać fat z brzucha i cycków, przy jednoczesnym wzroście mięśni? Czy takie rzeczy to tylko w Erze?
No i czy jest sens zapodać jakiegoś termogenika? Czy to nie działa?
Miód jest zły? Myślałem, że lepszy niż cukier. Piątnica robi serki wiejskie z miodem lub takim jakby dżemem brzoskwiniowym, jak Fantasia... To lepiej brać z miodem czy tymi owocami? Wiem, że lepiej z normalnymi węglami, ale jak już wybierać to miód czy dżem?
Coś mi nie przychodzą od południa maile z powiadomieniem o odpowiedzi:/
Szacuny
430
Napisanych postów
56364
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
184874
Nie warto zapodawać termogenika, sorry ale chyba CI sie lekko psycha zryła bo sylwetka wygląda ok a możesz tylko sobie zrobić gorzej doprowadzając sie do stanu wychudzenia.
Narazie nie mówie o jakimś wielkim plusie przy siłowni 4x w tyg i małych aero w dnt trzeba podnosić o 150 kcal powoli metabilzm musi ruszyć
najlepiej wybrać sam serek bez dodatków nie polecam ani tego ani tego