Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
437
Witam serdecznie.
Sprawa wygląda tak:
Zacząłem cykl 20 enan 250 e4d + 17 deca 200 e7d + 30 bold 1-4 250 e7d i teraz 500 e7d
Skończył mi się enan i wziąłem suste
Teraz pytanie czy to był dobry pomysł? W teorii organizm nie rozróżni estrow z tym że susta inaczej działa.
Od początku wspomagałem się tamoxem bo wcześniej miałem problemy z estro.
Badania robione estro w normie (środek osi) prolka w normie (środek osi) test oczywiście wystrzelony 4x ponad oś
Czy z susta muszę bardziej na coś uważać? No chyba szybciej wywala estro?
Jakieś sugestie ja ten cykl?
Jak skończy się deca myślałem dołączyć tren.
Nie mam ankiety, robię temat z tel w pracy :)
25lat, staż ok. 8lat, chyba 5 cykl, wcześniej problemy z prolka i estro
Z góry dzięki za pomoc, sugestie.
Pozdrawiam
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
437
Płeć : mężczyzna Wiek : 25 Waga : 101 Wzrost : 187 Obwód klatki :? Obwód ramienia :? Obwód talii :? Obwód uda :? Obwód łydki : Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : 10% Aktywność w ciągu dnia : praca fizyczna Siłownia 5x w tyg Cel : masa mięśniowa Preferowane formy aktywności fizycznej : siłownia Staż : 8lat Cykle : 5, przeważnie enan / deca
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
32295
Napisanych postów
87933
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
927765
Można bez problemu zmienić enan na suste... każdy testosteron działa tak samo , kwestia estrów długi krótkimi mix...masz suste więc jest prawdopodobieństwo że siedzi tam prop dlatego najlepiej robić iniekcje e2d bądź 3x week pon/śro/pią...
Na zbicie E2 bierze się IA np symex/Ari/letro...po zmianie na suste przydałoby się powtórzyć badania przede wszystkim estro...
Tren na tą chwile sobie odpuść...
Zmieniony przez - pawel82 w dniu 2020-07-23 22:14:59
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
32295
Napisanych postów
87933
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
927765
Tren na koniec...najpierw wykorzystaj maksymalnie inne środki , jest w czym wybierać i są o wiele "łagodniejsze" w kwestii saidów i przede wszystkim zdrowia...