Szacuny
1
Napisanych postów
565
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
6849
witam,
chyba zawsze przy biegu bokserskim oraz przy szybkich uderzeniach na tarcze po niedużym czasie męczą mi się barki i nie mogę technicznie wykonywać ćwiczeń, bo myślę tylko o tym żeby opuścić ręce.Co powinienem zrobić w tej sytuacji - poczekać aż barki same się przyzwyczają do wysiłku, walczyć z cieniem z obciążeniem, czy może przypakować je na siłce? Na próbę odpuściłem sobie już drugi raz trening barków na siłce ale nic to nie pomogło.
Kurczak ryż i kreatyna zrobią z ciebie sk***ysyna.
Szacuny
6
Napisanych postów
702
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
9567
-.- a jak jestes głodny a rece Cie bola to tez nie jesz? chłopie nie mraudź jak ziecko w przedszkolu ze herbata za słodka, nie od razu kraków zbudowano, trenuj ciezko i cierpliwie, dbaj o diety i regeneracjie i sie nie poddawaj, a wszystko z czasem przyjdzie ;) i co z tego ze sie meczą? musisz wytrzmac nie ma łatwo;)
Szacuny
1
Napisanych postów
565
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
6849
chyba mnie nie skumałeś... mi nie chodzi o to, że coś tam mnie szczypie na ramionku to ja nie będę robić tego ćwiczenia... po prostu po pewnym czasie nie mogę utrzymać rąk w górze bo barki odmawiają posłuszeństwa. Dziwne, bo przy pracy na worku tego nie mam
Kurczak ryż i kreatyna zrobią z ciebie sk***ysyna.
Szacuny
0
Napisanych postów
207
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
3063
dorzuć jakiś kompleks sztangowy, jest też mnóstwo ćwiczeń na tą dolegliwość, pompki na pięściach też dobre ćwiczenie poczytaj o treningach wytrzymałościowych
Szacuny
91
Napisanych postów
1815
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
35261
Długo ćwiczysz?
Ja bym powiedział, że albo masz słabe barki po prostu, no i musisz więcej czasu im poświęcić, raczej siłownia nie koniecznie, tylko właśnie bieg bokserski, takie ćwiczenie że ręce rozkładasz i kręcisz malutkie kółeczka z 3 min, albo właśnie za bardzo się przejąłeś barkami i je ostatnio zamęczyłeś.
Rób sobie w domu z 2-3 razy w tygodniu z 15-20 właśnie tego typu ćwiczenia (po każdej serii sobie rozciągnij barki)... no chyba że je ostatnio katowałeś, to całkiem tydzień odpuść.
,,chodzić już umiem, teraz chce umieć latać" Eldoka
Szacuny
6
Napisanych postów
702
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
9567
no dobra odmawiaja posłuszenstwa, ale po to jest ciezka praca na trening, nie odrazu bedziesz floyd mayweather;) trenuj trenuj, rtrzymaj diete, duzo spij, nie cpaj nie pij nie włucz sie po nocach, ucz sie! a wsyzstko przyjdzie z czasem;)
dbaj o dobre nawodnienie, dokup magnez olimpa;) np ten forte;)