...
Napisał(a)
Prosilbym abyscie napisali co wiecie na temat tej choroby czy ktos moze to ma , jak sie z tym zyje , jak wyglada sprawa suplementacji w przypadku tej choroby itp. Pytam poniewaz ma 99% pewnosci ze sam to wylapalem bo zgadzaja mi sie prawie wszystkie objawy. Z gory dzieki.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
Żyje się z tym normalnie, jak masz atak akurat,to trzeba brać leki,czasem krócej,czasem dłużej. Niektórzy narzekają na zaparcia,niektórzy na biegunki,niektórzy na wzdęcia,niektórzy na wszystko na raz.
Ja np. muszę w razie zaostrzenia objawów jechać do szpitala sprawdzić,czy to czasem nie wyrostek,bo za każdym razem w takim miejscu mnie łapie.
Leczy się to indywidualnie,w zależności od przypadku, bo ilu ludzi tyle objawów tej choroby tak naprawdę.
W razie zaostrzenia objawów biorę debridat, doraźnie no-spę (która chyba nie pomaga,ale każą,to biorę), w ciężkich przpadkach sulfazalazin. Ale Ty najprawdopodobniej dostaniesz zupełnie inny zestaw leków.
Jeśli jeszcze tego u Ciebie nie zdiagnozowali,a na razie sam się domyślasz,to przygotuj się na długie stanie w kolejkach, Milion różnych diagnoz, miliony badań.
Ja np. muszę w razie zaostrzenia objawów jechać do szpitala sprawdzić,czy to czasem nie wyrostek,bo za każdym razem w takim miejscu mnie łapie.
Leczy się to indywidualnie,w zależności od przypadku, bo ilu ludzi tyle objawów tej choroby tak naprawdę.
W razie zaostrzenia objawów biorę debridat, doraźnie no-spę (która chyba nie pomaga,ale każą,to biorę), w ciężkich przpadkach sulfazalazin. Ale Ty najprawdopodobniej dostaniesz zupełnie inny zestaw leków.
Jeśli jeszcze tego u Ciebie nie zdiagnozowali,a na razie sam się domyślasz,to przygotuj się na długie stanie w kolejkach, Milion różnych diagnoz, miliony badań.
Feel the pain and do it anyway...
Obecny dziennik: http://www.sfd.pl/[Stara_Gwardia]_Saida_2014-t993979.html
...
Napisał(a)
ja pójdziesz do lekarza to sie okaże że na 99 % tego nie masz , często ludzie sobie coś wkręcają , nie główkuj za dużo nad chorobami/chorobą , idz z tym do lekarza , żeby rozwiać wszelkie wątpliwości 

Następny temat
czy moge na Polska recepte wykupic leki w innych krajach?
Polecane artykuły