SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Zespol jelita drazliwego

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1208

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 72 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 8760
Prosilbym abyscie napisali co wiecie na temat tej choroby czy ktos moze to ma , jak sie z tym zyje , jak wyglada sprawa suplementacji w przypadku tej choroby itp. Pytam poniewaz ma 99% pewnosci ze sam to wylapalem bo zgadzaja mi sie prawie wszystkie objawy. Z gory dzieki.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!

16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Saida MMA Coach
Ekspert
Szacuny 119 Napisanych postów 28242 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 125433
Żyje się z tym normalnie, jak masz atak akurat,to trzeba brać leki,czasem krócej,czasem dłużej. Niektórzy narzekają na zaparcia,niektórzy na biegunki,niektórzy na wzdęcia,niektórzy na wszystko na raz.

Ja np. muszę w razie zaostrzenia objawów jechać do szpitala sprawdzić,czy to czasem nie wyrostek,bo za każdym razem w takim miejscu mnie łapie.

Leczy się to indywidualnie,w zależności od przypadku, bo ilu ludzi tyle objawów tej choroby tak naprawdę.

W razie zaostrzenia objawów biorę debridat, doraźnie no-spę (która chyba nie pomaga,ale każą,to biorę), w ciężkich przpadkach sulfazalazin. Ale Ty najprawdopodobniej dostaniesz zupełnie inny zestaw leków.

Jeśli jeszcze tego u Ciebie nie zdiagnozowali,a na razie sam się domyślasz,to przygotuj się na długie stanie w kolejkach, Milion różnych diagnoz, miliony badań.

Feel the pain and do it anyway...

Obecny dziennik: http://www.sfd.pl/[Stara_Gwardia]_Saida_2014-t993979.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 676 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 3152
ja pójdziesz do lekarza to sie okaże że na 99 % tego nie masz , często ludzie sobie coś wkręcają , nie główkuj za dużo nad chorobami/chorobą , idz z tym do lekarza , żeby rozwiać wszelkie wątpliwości
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Bradzo dobre gabinety dermatologicnze/kosmetyczne specjalizujace sie tradzikiem

Następny temat

czy moge na Polska recepte wykupic leki w innych krajach?

Sztos