2. WAGA: 80 kg
3. WZROST: 175 cm
4. WYMIARY:
-biceps: 38 cm
-klatka: 112 cm
-udo: 61 cm
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 10 lat z przerwami
6. DIETA:
-białko: 200g
-węglowodany: 450g
-tłuszcz: 100g
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 1 cykl (nie całe 2 miesiące) i tylko testoron
8. TRENING: push/pull x4
9. CEL CYKLU: masa
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: ostatni cykl 14 września i 5 dni od zakończenia
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): ektomorfik
13. STAN ZDROWIA: nawet
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii): szybka
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 105 kg
-martwy ciąg: 130 kg
-przysiad: 120 kg
Witam,
chciałem się zapytać na forum czy schodząc z teścia, a brałem "Testosterone Enanthate 250mg/1ml Global Pharma" będą jakieś problemy z samopoczuciem i ze zdrowiem?
Kolega mówi, że jeśli byłem tak krótko, to nic nie muszę brać, aby zbijać i gospodarka hormonalna sama wróci do normy. Schodzę, bo wyjeżdżam za granicę i raczej wolę nie myśleć o wbijaniu. Z drugiej strony myślałem, że jak wyjadę, to dalej być na cyklu, lecz momentami samopoczucie jest nijakie. Więc wolę chyba nie ryzykować. Samo to, że na teściu słabo mi idzie patrząc na pomiary. Naturalnie lepiej wyglądałem, niż aktualnie. Teścia zacząłem brać od 24 lipca i ostatni strzał był 14 września. Dziś powinienem znów wbić. Brałem 500mg tygodniowo. Samopoczucie jak inni mówią, że jest zaj**iście, to ja raczej, aż tak nie czułem. Może momentami czułem, że jest git, ale to sinusoida.
Bardziej senny i momentami dołek. Może po prostu głowa i nic więcej.
Możliwe, że za dużo prolaktyny. Niżej umieszczam wyniki badań. Więc pytanie czy coś brać, gdy już zakończyłem cykl? Gospodarka hormonalna sama wróci do normy?
Z góry dziękuję.

Zmieniony przez - Domono w dniu 2022-09-18 11:29:01
Zmieniony przez - Domono w dniu 2022-09-18 11:38:31
Zmieniony przez - Domono w dniu 2022-09-18 11:39:26