SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Zdrowe ciasto drożdżowe?

temat działu:

Dietetyka ogólna

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 6467

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 44 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 997
Czy znacie jakiś przepis na zdrowsze ciasto drożdżowe? chodzi mi głównie o to żeby nie było tam cukru tylko miód, ale nie wiem czy tak da rade. A zamiaast masła moze być olej? Chciałabym z tego ciasta robić rogaliki albo takie małe drożdżówki, co wy na to? Macie jakiś przepis?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 111 Napisanych postów 11936 Wiek 33 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 90986
zamiast cukru daj słodzik a masło moze być, oleju bym nie używał wogóle, jak coś to oliwa, a dobre masło nie jest złe :D

Ciągły terror w dążeniu do chwały, życie jest za krótkie, żeby być małym!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 44 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 997
Ale chodzi mi o to, czy drożdze wyrosną na takim zwykłym miodzie?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Śmiało, drożdże od miodu również wyrosną. Wiem, bo sam robiłem.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 44 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 997
A jaki tłuszcz najlepiej użyć żeby było smacznie i najzdwowiej? Masło, olej, margaryna?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 815 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 40011
maslo
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 44 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 997
Zrobiłam te rogaliki i użyłam miodu, faktycznie ciasto nieżle rosło, ale miestety masło się skończyło więc dałam olej. Następtym razem dam masło rogaliki wyszły dobre, ale piekłam w złej temp. i na wierzchu zrobiła się taka lekka skorupka, no ale uczymy się na własnych błędach.
1
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jaka dieta i jakie suplementy.

Następny temat

Problem z niedowagą, a właściwie już wychudzeniem.

WHEY premium