SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Zbijanie mięśni

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 2114

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 13
Witam po dłuższej przerwie mam problem by dojść znów do odpowiedniej wagi i nie chodzi o tłuszcz lecz o mięśnia tłuszczu mam bardzo mało jestem wysuszony lecz mam spore mięśnia czy to zależy od uzupełniających węglowodanów potreningu czy za dużo budulca czyli białka proszę o odpowiedź i pomoc dziękuję;)
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1716 Napisanych postów 27216 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 516400
Witam.

Tak szczerze to nie rozumiem co masz dokładnie na myśli.
Jak można chcieć spadków masy mięśniowej - to niedorzeczne.

Samo w sobie bucie wysuszonym (pozwolę sobie użyć terminu którego użyłeś) jest wyznacznikiem nie dostatecznie rozwiniętej muskulatury.

Wstaw zdjęcie swojej sylwetki.
Ten post póty co to jakieś nieporozumienie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1079 Napisanych postów 3661 Wiek 48 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 66875
Patrząc na nick - bokser - może chodzi o obniżenie masy ciała do odpowiedniej kategorii wagowej?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 13
Tak chodzi o limit wagowym , dlatego było by najlepiej zbić trochę mięśnia ponieważ nie chcę zbyt dużej kategorii
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 172 Napisanych postów 1228 Wiek 29 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 180644
ile do zbicia? krótkoterminowo- odwodnienie a długoterminowo - ograniczenie kalorii
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 5954 Napisanych postów 74348 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 744600
Zbijasz wodę a niekoniecznie mięśnie. Wrzuć zdjęcie sylwetki i wypełnij ankietę działu.

https://www.sfd.pl/ZRZUT_DIETY_JAK_ZROBIĆ_ANKIETA_i_REGULAMIN_DZIAŁU.-t922822.html 

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 22 Wiek 31 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 453
Czy w obole jest mozliwe spalic miesnie?
Mam na mysli obnizenie wagi.
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 5954 Napisanych postów 74348 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 744600
Jest to zdecydowanie możliwe. Trzeba jednak redukować z głową a nie na siłę.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 22 Wiek 31 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 453
Z glowa oczywiscie,nie spieszmy mi sie.
Temat mnie interesuje bo sporo biegam i sporo czau spedzalem na silowni.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Domer, slucham Pana, jakies podpowiedzi :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Kwestia tego ile masz czasu i ile do zbicia. Wypełnij ankietę działu i wrzuć zdjęcie sylwetki.

https://www.sfd.pl/ZRZUT_DIETY_JAK_ZROBIĆ_ANKIETA_i_REGULAMIN_DZIAŁU.-t922822.html

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Budowa masy mięśniowej

Następny temat

Redukcja i masa.

WHEY premium