Szacuny
5
Napisanych postów
743
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
13087
Witam,
Od dluzszego czasu mam problem z rekoma. Stoje na 40cm. Z masa ciala moze byc, nawet moge przybrac, ale nie wiem dlaczego ale nie idzie mi w rece :(
Przeczytalem ostatnio o programie treningowym 3cm w lapie w miesiac.
Oczywiscie podchodze sceptycznie do tych oslawionych 3 cm, ale chcialbym wiedziec czy ten trening ma sens w moim przypadku.Cieszylbym sie z chocby dodatkowych 1,5cm :)
Obecnie biore kreatyne + l-Glutamine + bialko. Chociaz widze ze nie za bardzo dziala na mnie teraz kreatyna :(
Trenuje od 2000 roku z mniejszymi i wiekszymi przerwami i czesto tylko w domu.Teraz cwicze od lutego, po wyjsciu ze szpitala w grudniu.
Czekam na odpowiedzi specjalistow ...
Czy moge zaczac cwiczyc w ten sposob ?
Szacuny
20
Napisanych postów
12783
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
104474
Przy masie (podstawowa ćw)zastosuj progresje ciężaru, przy ramionach w ostatniej serii spróbuj zrobić serie ze zmniejszonym cieżarem , jak mieśnie po trening będą napompowane a w dzień , dwa pózniej poczujesz popularne zakwasy (choć to nie reguła) to znaczy ze jest ok , a efekt bedzie zależał od diety , regeneracji i ewentualnej suplementacji , zawalenie któregoś z tych czynnikow (procz suplementacji) moze spowodowac brak efektu :(
------------------------------
Szukasz taniej odżywki białkowej?'Ovopol'-pytaj o szczególy pod nr.GG 1135964
Zamiast dać mi soga kliknij w pajacyka http://www.pajacyk.pl "Moderator w dziale Trening"
Szacuny
5
Napisanych postów
743
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
13087
Eh Kruszek, ale tam jest tylko trening bicepsa :(
Nie ma nic o tricepsie :(
Czyli jak to polaczyc.
Jak mozesz to rozpisz mi trening na 3dni w tygodniu.
Sog czeka !
Szacuny
5
Napisanych postów
743
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
13087
BTW Czuje sie raczej jako sredniozaawansowany :P
Aha, Musze dodac ze teraz cwicze w domu, nie mam czasu chodzic na silke(Zbliza sie sesja). Mam do dyspozycji : 2 hantle, sztange, drazek. Oczywiscie wszystko ze spoko iloscia zelaza :)
Czy mozecie mi ulozyc trening tak zeby mi cos w koncu poszlo w rece ? Bede b. wdzieczny. Sog czeka.
Szacuny
5
Napisanych postów
743
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
13087
Kurde , chyba zle nazwalem ten trening :(
To nie jest chyba armageddon, tylko cos jak : "3cm w miesiac".
Ale nie wiem do konca. Tamten trening mowil cos o treningu ramion 3 dni w tygodniu. Czy to nie jest za czesto ?
Powiedzcie mi, jak mam sobie ulozyc trening w tygodniu zwracajac uwage na srodki jakie mam w domu.
Szacuny
5
Napisanych postów
743
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
13087
A stosowales Strongbart ten armageddon ze mowisz ze jest najlepszy na trening ramion ? Jakie miales efekty ? Po twoim profilu, widze ze nie masz zbyt duzej reki ...