Szacuny
4
Napisanych postów
64
Na forum
54 dni
Przeczytanych tematów
519
Siemka pytanko odnosnie kalori a urlopu.
A wiec od jutra mam urlop sporzywam aktualnie 3800 kalori jest to surplus rzedu 200-300kcal
pytanie typu czy powinienem teraz uciac z 600 kalori poniewaz w pracy robie jakos 15000 korkow.
Na 1 masie nic nie ucinalem i pamietam ze sie ulalem troche w 2 tygodnie tyle ze ciezko mi okresic ile powinienem uciac wydaje mi sie ze 600kcal z wegli bedzie spoko.
Jakies sugestie?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
31520
Napisanych postów
21949
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
275049
Jedz na urlop i jedz na oko i nie rozmyslaj o kaloriach bbo urlop jest po to aby trochę zluzowac , zyj normalnie i ie odmawiaj sobie wszystkiego ale podchodz do temtu w granicach zdrowego rozsadku aby nie załowac straconego urlopu a potem nie załowac kilogramów choc wiedz ze w dwa tygodnie to zeby zepsuc sylwetke to musiałbyc się wybitnie postarać :)
Szacuny
4
Napisanych postów
64
Na forum
54 dni
Przeczytanych tematów
519
monkey22
Jedz na urlop i jedz na oko i nie rozmyslaj o kaloriach bbo urlop jest po to aby trochę zluzowac , zyj normalnie i ie odmawiaj sobie wszystkiego ale podchodz do temtu w granicach zdrowego rozsadku aby nie załowac straconego urlopu a potem nie załowac kilogramów choc wiedz ze w dwa tygodnie to zeby zepsuc sylwetke to musiałbyc się wybitnie postarać :)
Wiesz chodzi o to ze urlop spedzam w domu z racji ze 2 dziecko mi sie rodzi wiec kalorie bede liczyl tak czy siak chcem wiedziec mniej wiecej ile pale ich w pracy zeby je uciac podczas wolnego zeby progress szedl jak idzie
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
31520
Napisanych postów
21949
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
275049
gudixx
monkey22
Wiesz chodzi o to ze urlop spedzam w domu z racji ze 2 dziecko mi sie rodzi wiec kalorie bede liczyl tak czy siak chcem wiedziec mniej wiecej ile pale ich w pracy zeby je uciac podczas wolnego zeby progress szedl jak idzie
OK :) myślałem ze typowy urlop ( wyjazd wakacyjny ) skoro tak to oczywiście możesz przyjąć nizsze zapotrzebowanie w takiej sytuacji
Szacuny
4
Napisanych postów
64
Na forum
54 dni
Przeczytanych tematów
519
monkey22
gudixx
monkey22
OK :) myślałem ze typowy urlop ( wyjazd wakacyjny ) skoro tak to oczywiście możesz przyjąć nizsze zapotrzebowanie w takiej sytuacji
no urlop to duzo powiedziane xD dziecko bedzie to bedzie wesolo :D