SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Zakup orbitreka

temat działu:

Po siłowni, o siłowni

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 209

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
DJ_DoDo Doradca
Ekspert
Szacuny 29914 Napisanych postów 27252 Wiek 33 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 384542
Witam,
koleżanka szuka orbitreka do użytku domowego, kobieta szczupła, sprzęt ma być dobrej jakości, ale też budżet bez przesady cytując "nie mam od pół roku czasu w ogóle z domu się ruszyć to chociaż wieczorem bym się pokręciła trochę na orbitreku, szczególnie że zima idzie"

Poleci ktoś coś?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14762 Napisanych postów 53367 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 401558
Mamy drugi rower Zipro, moja mama ma orbitrek z tej firmy i nie jest to sprzęt najwyższych lotów, ale daje radę

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 17805 Napisanych postów 132478 Wiek 40 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1462239
kolezanka ma orbitreka saphiree czy jakostak się pisze, ale ho ho czasu nie wiem jak go użytkuje, a moze już sprazedała ale chodził cichutko

Może niech zerknie jescze na airbike

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
DJ_DoDo Doradca
Ekspert
Szacuny 29914 Napisanych postów 27252 Wiek 33 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 384542
dziękuję za odpowiedzi, koleżanka budżetu nie ma określonego, ale nie jest jakiś najmniejszy, ale też żeby nie było to dobrych parę tysięcy na taki użytek domowy dla niej samej jakbyście mieli coś konkretnego do polecenia to chętnie przekaże
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 17805 Napisanych postów 132478 Wiek 40 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1462239
to mowie ten saphire sie nada, ja takie domowe sprzety mialem na starej silowni i dawalu rade, wiadomo nieraz sie psuly ale nikt o to nie dbal i wiadomo w domu sie uzywa 1-3 osoby a na silce jest przemial

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Wczasy Łeba 13.08-19.08.24

Następny temat

Sesja fotograficzna.

WHEY premium