...
Napisał(a)
Ej wiecie co się okazałoxd że nie utną mi ręki. Tak, groziła mi amputacja, niedawno dowiedziałem się że mam nowotwór, a dziś się dowiedziałem, że obejdzie się bez ucinania. Czyli będę mógł dalej grać na skrzypcach. Bo bez sportu to jeszcze bym przeżył, ciężko by było, ale bym dał radę, ale nie bez skrzypiec, bo to moja pierwsza i jedyna miłość. Wiem, wiem forum sportowe ale tak mocno zacieszam że wszystkim to mówię. :D
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

...
Napisał(a)
No jeśli to prawda a nie głupi żart to oczywiście jest mega ogromny powód do radości :)
...
Napisał(a)
Już kiedyś gdzieś miał temat, bo kojarzę te skrzypce, no to super.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Tylko muszę ręce wzmocnić bo teraz mam tak osłabione mięśnie (a raczej ich brakxd) że dłużej niż 10 minut nie mogę smyczkiem machać.
...
Napisał(a)
Wszystko z czasem, po takich problemah nie ma co sieod razu spodziewać że wszytsko można robć na 100%
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Te problemy jeszcze trwają, bo dopiero zacząłem chemioterapię. Ale ćwiczyć muszę żeby utrzymać poziom, kiedyś popitalałem po 5 godzin dziennie (trzy to takie minimum, żeby grać w miarę dobrze) ale pan doktor powiedział, że jak będę miał siłę to mogę ćwiczyć coś byle nie za mocno.
...
Napisał(a)
Fajnie, cieszą takie dobre informacje
W takim razie rozwijaj swoją pasję

W takim razie rozwijaj swoją pasję

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
Instruktor Kulturystyki
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
...
Napisał(a)
Kurde mooool pękły mi skrzypce :/ dopiero za kilka tygodni będę mieć nowe. To zły znak
Polecane artykuły