SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Zablokowany na pare lat a miało być pięknie. PCT inhibitory,Hcg,sarm czyli nic nie działa

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3511

Formularz - Proszę o pomoc

Wiek

28

Waga

91

Wzrost

190

Obwód ramienia

40

Obwód klatki

105

Obwód uda

57

Obwód talii

80

Staż na siłowni

10

Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)

bez diety na ta chwile

Ile i jakie przebyte cykle sterydowe

xtren,metanabol,propionat,enan,winstrol,

Opisz swój plan treningowy

rower,bieganie,plywanie

Cel cyklu

odblokowanie

Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia

15miesiecy

Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)

19

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)

ektomorfik

Stan zdrowia

niski testosteron

Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia

zakola

PPM (podstawowa przemiana materii)

Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)

100,140,121
Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 60 Wiek 33 lat Na forum 108 dni Przeczytanych tematów 453
Witam Szanownych znawców tematu i nie znawców
Chce sie podzielić z Wami moim spostrzezeniami... Może ktoś z Was bedzie w stanie poszerzyć moją małą wiedze na temat hormonów
Zaczeło sie 6 lat temu od prohomormonow. Stop! Tak tak wiem ze to szit ale kiedys byly inne info na tet temat nawet na forach . Nie wazne
Wszedl xtren a wczesniej cos podobnego do metanabolu. DObrze juz nie pamietam. Żarłem jak cukierki lecz przestrzegalem dawek dopuszczalnych
Było pieknie
Gdy nagle po paru miesiacach poczulem ze trening robi sie szitowy a moje checi do zycia opadaja.
Zrobilem odblok .
Wszedl clomid ,jakis pct w prohormonie oraz ldopa.

Wybaczcie ze tak upraszczam bylo to jak widac bardzo dawno.

Odblok nie dal efektu.

Estro wywalone,testosteron nisko za nisko

Prolaktyna rowniez wysoko jak i kortyzol
Zbijalem bromergonem

Myslalem ze cialo jakos wroci do formy lecz niestety nie dalo rady.
Wszedlem na cykl krotkiego tescia plus meta. Bylo lepiej ale nadal czulem ze jest cos nie tak. Libido bardzo slabe odwrotnie niz reszta.
Cykl zrobilem by zrobic poprawny PCT

Wszedl clomid od samego poczatku razem z HCG 1000j co 3-4 dni . Lacznie Hcg 10000j
Do tego aromasin .
Czulem ze robi sie duzo lepiej. Gdy łykalem aromasin czulem jak estro spada a libido sie mocno podnosi

Gdy srodki PCT sie skonczyly zrobilem badania.
Było w normie lecz po odstawieniu srodkow z czasem wynik testo spadl w dol

BYlem zaskoczony zrobilem badania jader i prostaty przy okazji bylo lux

Pomyslalem ze szkoda sie meczyc i trzeba przywalic jeszcze raz cykl. Tym razem enan bity rok czasu do tego winstrol strzaly oraz pod koniec prop

Jakos sie zylo i cwiczylo ale bez szalu libido rowniez slabe. W tedy wzialem exemestane by wrownac estro na cyklu z nadzieja ze to cos da.
Nie rozumialem dlaczego na cyklu libido jest slabe
Najlepsze jakie bylo to na PCT z hcg i aromasin


Skonczylem cykla zrobilem go jeszcze raz zaznacze ze nie dalem rady funkcjonowac i nie mowie tu o tesknocie do bomby

Wszedlem na odblok. 20000j Hcg ,exemestane,clom jedzony okolo miesiaca jak nie lepiej
Hcg 1000j co 3-4 dni plus clomid 2 tabsy dziennie i exemestan .
Nie czulem sie lepiej a libido kulalo. Co za dziwny przypadek sobie mysle. I na bombie zle i na odbloku tym razem zle . Co robic...

Zrobilem badania po odbloku bylo wszystko w normie lecz nie czulem tego po organizmie razem z libido erekcja. Od momentu gorszego samopoczucia na cyklu PH przedwczesny wytrysk wszedl w moje zycie .
Pod koniec odbloku jakos sie wszystko poprawilo ale nie jest to co kiedys

Minelo 16 miesiecy jak nie lepiej. Zrobilem badania.
Testosteron 150 norma 240
Kortyzol norma jak i estro

Przymierzam sie do PCT 2000J ale na poczatku bez clomidu dodajac aromasin pol tabsa co 4 dni np . W polowie Hcg zaczne dodawac clomid 0.5 tab co 2 dzien i bede ciagnal tak az skoncze 40 sztuk clomidu

Troche prosto to opisalem ale nie ma problemu wejsc w szczegoly

Rezonansu przysadki nie robilem . Jako ciekawostke dodam ze po braniu aromasinu przy odblokowaniu kiedy bylo duzo lepiej czulem pulsowanie przy prostanie lub w samej jej srodku . Mniejsze napiecie itp libido erekcja dzwon juz nie mowie o samopoczuciu jak przed braniem PH .

Pisze to do Was bo chce poprawic odblok posluchac lepiej wiedzacych .
Czuje sie jak stary dziadek i prosze nie wchodzmy tu na psychike bo i tak nauczylem sie zyc z testosteronem ponizej normy 70 latka.
Sucha skora,szybkie zmeczenie ,slaba pamiec. Bez wkrecania sobie dalem na luz 1.5roku az cialo samo sie naprawi po odbloku a ono mi pokazalo faka.
To slucham ?:)

Mam nauczke mozemy sobie darowac przykazania
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 60 Wiek 33 lat Na forum 108 dni Przeczytanych tematów 453
Dodam że libido leży jak i samopoczucie . To wiadome przy testosteronie 150 na minimum 240
Przysadka dziala na clomid gdyz LH sie podnosi a jądra produkuja testosteron
Żadne ziółka boostery naturalnie nic nie pomoglo
Jedynie co to poprawilem sobie watrobe ostropestem gdyz myslalem ze problem jest w watrobie . BYlo lekkie stluszczenie . Na ta chwile po usg tarczycy watroby nerek,jader,wszystko okej


Zmieniony przez - zły człowiek w dniu 2019-03-02 22:09:19
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 172 Napisanych postów 750 Wiek 26 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 34757
Za każdym razem robiłeś zły odblok podając jednocześnie hcg i clomid - chyba,że źle zrozumiałem twoją wypowiedź.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 23603 Napisanych postów 255662 Wiek 43 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1320356
Pct sknociles to czego oczekiwales ???
Wszystko robiłeś źle
2

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-treningirafal@gmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 60 Wiek 33 lat Na forum 108 dni Przeczytanych tematów 453
lodzianin1
Pct sknociles to czego oczekiwales ???
Wszystko robiłeś źle


Nie do końca wszystko szczegółowo opisałem . Już sie poprawiam
Używałem power PCT program Dr Michael Scally ludzka gonadotropina kosmówkowa (hCG) w dawce 2500 IU, co drugi dzień, przez 16 dni. Cytrynian klomifenu 50mg dwa razy dziennie przez 30 dni. Cytrynian tamoksyfenu 20mg na dzień przez 45 dni.

Inny odblok robiłem łaczenie hcg razem z IA lecz bez clomidu i tamoxa (dodałem go po hCG) . Samopoczucie było super jak i libido gdy wchodzilo hCG razem z aromasin. Pozniej po wejsciu na clomid z tamoxem było coraz gorzej.
Skoro sknociłem odblok Łodzianin to powiedz gdzie. Pamietam ze kiedys razem nawet pisalismy tu na sfd i to bardzo dawno. Na tamta chwile nie moglismy znalezc wyjscia z sytuacji . Moze Twoja wiedza sie powiekszyla w co nie wątpie jednak coś czuje ze jak organizm dostał po dupie to juz mam przesrane. Z wlasnej winy oczywiscie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 60 Wiek 33 lat Na forum 108 dni Przeczytanych tematów 453
thugnwk
Za każdym razem robiłeś zły odblok podając jednocześnie hcg i clomid - chyba,że źle zrozumiałem twoją wypowiedź.

Tak własnie też miedzy innymi zrobilem. Bylo rowniez bez łaczenia. Naprawde dobrze obczytałem temat sporo wlasnie o odblokach . Moze naczytalem sie bajek w internecie. Sam nie wiem. WIem ze z zagranicznych forum rowniez czepralem wiedze . uzywałem Power PCT jak pisalem wyzej .

Panowie moja wiedza spadla bo odpuscilem sobie i sporo pozapominalem ale moze cos sie zmienilo przez pare lat w odbloku. Mi nie chce zaskoczyć przysadka . Towar był apteczny . Daje sobie ostatnia szanse z odblokiem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 23603 Napisanych postów 255662 Wiek 43 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1320356
czy przed wejściem na pct regulowałes e2 i prolke do widełek ?
2

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-treningirafal@gmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rkarpinski Natural SFD Team
Ekspert
Szacuny 1561 Napisanych postów 56648 Wiek 35 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 263699
Jasne :D Wierzysz, że zrobił badania?
2

Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 309 Napisanych postów 502 Wiek 42 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 52581
PCT to nie protokoły tylko przede wszystkim badania. Każdy organizm jest inny. Do tego jazdy odblok zj**.. any. A po nim panika i znowu wbijania towaru i tak w kółko. Masakra. Normą jest ze jak kończysz odblok, potwierdzając to badaniami to i tak hormony trochę spadną i organizm musi trochę już powalczyc bez chemia żeby dojść do homeostazy. Masz to co chciałeś. Generalnie czytając obecnie staram się ubierać moją wypowiedź w delikatne słowa. Wcześniej napisał bym ci ze jesteś debi... Bez urazy
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 1743 Napisanych postów 33768 Wiek 37 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 248194
Niestety głupota nie zna granic
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 60 Wiek 33 lat Na forum 108 dni Przeczytanych tematów 453
rkarpinski
Jasne :D Wierzysz, że zrobił badania?


Bez sarkazmu . Robiłem bardzo dużo badań w celu sprawdzenia.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Wyniki badań mojego spierdolenia

MenS