...
Napisał(a)
6 tygodni temu złamałem kość ramienną w trzonie, nie miałem nic prócz założenia gipsu dziś po 6 tygodniach zdjeli mi gips a na zdjęciu ręka jest strasznie krzywo zrośnięta, ortopeda stwierdził że trzeba to tak zostawić i liczyć żeby zrosła się do końca. Ręka jest sprawna ale z taką ręką do kulturystyki raczej nie wrócę. Powinienem to zostawić czy jechać gdzieś do większego miasta z tą ręką żeby ją złamali ponownie i jeszcze raz się zrosła.

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
Zdecydowanie skonsultowałbym się z innym lekarzem jest ryzyko powstania choćby stawu rzekomego.
...
Napisał(a)
5 miesiecy temu podczas silowania na reke zlamalem reke w tym samym miejscu jest zrosnieta tak samo jak na zdjeciu autora tego tematu nie da sie jej utrzymac przy tulowiu robiac np. triceps na wyciągu.. to samo z uginaniem sztangi na biceps gdzie powinienem sie z tym udac? ta reka wyglada okropnie
Zmieniony przez - magisz w dniu 2019-04-30 18:53:32
Zmieniony przez - magisz w dniu 2019-04-30 18:53:32
...
Napisał(a)
Najpierw lekarz ortopeda jeśli uzna że jest ok z jego strony, wówczas wizyta u fizjoterapeuty.
...
Napisał(a)
a do ortopedy to nie trzeba zadnego skierowania? poprostu tak o isc?
...
Napisał(a)
Jeśli ma się to odbyć na NFZ wówczas lekarz pierwszego kontaktu i skierowanie do lekarza ortopedy, jeśli komercyjnie to go nie potrzebujesz
...
Napisał(a)
a jak mi by ją złamali jeszcze raz i skręcili śrubami czy gwozdziem srodszpikowym (bo napewno tej ręki tak nie zostawie) to powrót do treningow bylby znacznie dluzszy niz 4miesiące bo po takim czasie kosc juz ta byla calkowicie zrosnieta (zalozyli mi tylko gips)...
Polecane artykuły