...
Napisał(a)
A no ok , nie wiedziałem to jak pisałem wyżej , w wolnej chwili napisz mi jakie dawkowanie , kiedy zażywać , Możliwe skutki uboczne
1
...
Napisał(a)
15-20 mg dziennie to max
Możliwe skutki uboczne wygogluj sbie sibutramine np z dopiskiem doz.pl powinna być ulotka wrzucona
U większości znikome
Możliwe skutki uboczne wygogluj sbie sibutramine np z dopiskiem doz.pl powinna być ulotka wrzucona
U większości znikome
2
...
Napisał(a)
Ok , sprawdze. Lepiej zacząć od np: 10mg? I brać to na czczo przed jedzeniem czy kiedy? I czy to działa od razu że zmniejsza łaknienie czy się wkręca po kilku dniach
1
...
Napisał(a)
I co do skutków ubocznych, jest tam udar mózgu i zawał , jakie są na to szanse? I jak długo można to stosować?
1
...
Napisał(a)
Stosowanie jak na ulotce do 2 lat
Możliwe skutki uboczne jak przy każdym leku ,z doświadczenia wiem że mega sporadyczne
Jak było u nas w aptekach to stosowało to tysiące Polaków
Możesz dawac do śniadania jak Ci pasuje
Możliwe skutki uboczne jak przy każdym leku ,z doświadczenia wiem że mega sporadyczne
Jak było u nas w aptekach to stosowało to tysiące Polaków
Możesz dawac do śniadania jak Ci pasuje
2
...
Napisał(a)
Ok, dzięki wielkie na pomoc, zamówie na 30 dni i zobaczymy jaki rezultat będzie :)
1
...
Napisał(a)
A jeszcze dopytam aby być pewnym.. Jak to z tą wycofaną Meridią i tymi zgonami , wszędzie odradzają , coś się zmniebiło? Oni za duże dawki brali czy jak? Oraz czy nie koliduje z Dostinex bo biore 6mg week
Zmieniony przez - Marez1331 w dniu 2023-02-03 23:45:47
Zmieniony przez - Marez1331 w dniu 2023-02-03 23:45:47
...
Napisał(a)
Nie koliduje
Tak samo efke zakazali bo ktoś umarł na treningu
Wygogluj sobie ile osób w USA umiera od nlpz rocznie ,-) i jakoś u nas ibupromy itp możesz kupowac na potęgę
Tak samo efke zakazali bo ktoś umarł na treningu
Wygogluj sobie ile osób w USA umiera od nlpz rocznie ,-) i jakoś u nas ibupromy itp możesz kupowac na potęgę
1
...
Napisał(a)
Ok, to git tylko mam dostep do Meridy 25mg , a to jest nie do przelamania kapsulki.. a dawka za duza
Polecane artykuły