Rok temu zbiórka była, jak zwykle mega udana. Na treningu było całkiem spore grono znajomych twarzy
W tym dniu przewidujemy:
* XVIII Ustawkę Treningową Super Fajnych Dzików w Kuźnia - Centrum Atletyki
* Mikołajkową POMOC dla Domów Dziecka dla Małych Dzieci w Łodzi
* RABAT -15% NA CAŁY ASORTYMENT (marki Allnutrition i SFD)
* masę dobrej zabawy i przemiłą atmosferę
Szacuny
11316
Napisanych postów
72540
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
956701
hejka,
no cóż nowy sklep - nowe zasady, centrum handlowe w ktorym mam obecnie punkt, nie zgodził się na tego typu zbiorki (fizyczne darów) jak mialo to miejsce od 5 lat , wiedzialem o tym w sumie od dawna, dlatego w ogole odpuscilem temat zbiórki
ale dzis fb przypomniał stare akcje + 3 osoby mnie zapytały (rozne) czy cos zbieram, tak wiec zmotywowalo mnie to do akcji tego typu, ze ja chetnie pojade i zrobie zakupy darów dla Dzieci za ewentualne darowizny przelane do mnie ,czy to dostarczone fizycznie do sklepu , oczywiscie wszytko zostanie udokumentowane, zeby ktos nie pomyslal ,ze dla 50 czy 100 zł chcę tu jakieś wałki kręcić, bo to mnie po prostu by obrażało, ja poswiecilem setki godzin w poprzednich latach by to wszystko zebrac, rozwiezc w kilka miejsc swoim prywatnym autem (czasem lacznie 10 kursów, bo tyle tego było), poswiecalem swoj czas i ppieniadze (na zbiórkę, paliwo itd) wiec gdyby ktos miał ochote tak pomyslec, to prosze sie stuknąć w głowę, ale nauczony doswiadczeniem i po prostu tym ,ze ludzie z natury są nieufni, wszystkie wplaty potwierdze, dokonam zakupów i udostepnie dowody zakupów i nastepnie fotki z rozwózki,
podsumowując, masz ochote wesprzeć symbolicznie zibórkę? daj znac na pw, podam nr konta do wplaty i dalej bedziemy w kontakcie do czasu zakupów i rozwiezienia darów, siema!
Szacuny
11316
Napisanych postów
72540
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
956701
Proszę wpisywać się poniżej z kolejnym numerkiem na liście i swoimi danymi (potrzebne do darmowego wejścia na siłownię). Kto nie chce podawać tutaj publicznie danych, proszę o info na priv bo wiadomo rodo srodo itd
Poza tym kto ma multisporta - niech się w Kuźni odbije, zawsze to dla nich jakiś grosz.
Szacuny
11316
Napisanych postów
72540
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
956701
Jeszcze jedno info - jak ktoś ma ochotę, jak co roku wesprzeć zbiórkę na odległość - zapraszam na priv W tym roku znowu zebrane pieniążki zostaną przekazane albo na jakąś osobę , albo po prostu dla np. Fundacji Gajusz.