SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wywalone estro+prolaktyna

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1379

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 203 Wiek 28 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 4749
Witam, leci od 5-6 tygodni cypio co 4 dni 250, badania robiłem teraz w trakcie cyklu, póki co mam wyniki estro+prolki z racji tego że podejrzewałem wywalone, bo od dłuższego czasu słabe samopoczucie, niechęć, wahania nastroju, ciągłe zmęczenie itd.
estradiol 11-44 wynik 95,00
prolaktyna 2,58 -- 18,12 wynik 33,70
test chyba norma do 800-900 a mam 1600 bodajżę, nie mam pod ręką teraz badań, dziś bądź jutro będą jeszcze wyniki moczu krwi, kreatyniny i coś tam jeszcze, paru badań nie dostałem co chciałem bo lekarka wredna mówi ze nie da i hoy :P
Co polecicie i w jakiej dawce na zbicie estro i prolki ? i do górnych granic zbijać ?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Wyjątkowo przepyszny zestaw!

Zgarnij 3X NUTLOVE 500 w MEGA niskiej cenie!

KUP TERAZ
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 7251 Napisanych postów 11052 Wiek 38 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 154073
Na prolaktyne najlepiej cabaser, na estro exemestanum/anastrazole. Jak chcesz mieć rozpisanie dawki to musisz wypełnić ankietę
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 61406 Napisanych postów 321020 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1532214
Wrzuć ankiete działu
Daj wyniki sprzed cyklu również
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 203 Wiek 28 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 4749
estradiol 11-44 wynik 55
prolaktyna 2,58 -- 18,12 wynik 24

było wcześniej a czysto przed cyklem górna skala w normie

1. WIEK:25
2. WAGA:100
3. WZROST: 175
4. WYMIARY:
-udo: 70
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 6
6. DIETA: 100 wegli 160-180 białka reszta tłuszcze, 3k kcal redu
-białko: 160-180
-węglowodany: 100
-tłuszcz: xxx
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: pierwszy teraz cykl, od 5-6 tygodni cypio co 5 dni i pozniej co 4
13. STAN ZDROWIA: ok
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 2x waga ciała
-martwy ciąg: 3x waga ciała
-przysiad: 3x waga ciała


często mi te właśnie wywala i co chwilę staram się kontrolować, tylko teraz mam lipe z lekarzem i co idę do jakiegoś to nic nie chcą pomagać :P









Zmieniony przez - Smilepoker w dniu 2019-05-17 11:18:47
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 61406 Napisanych postów 321020 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1532214
Bierzesz jakies leki psycho ? Coś np na spanie ?
Jak tarczyca ??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 203 Wiek 28 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 4749
Coś z tarczycą miałem ale chyba nadczynność, ale to ostatni raz badane z rok temu jeśli się nie mylę, teraz dopiero będę badać tylko chwilę muszę poczekać, nic nie biorę żadnych prochów na nic w sumie, jedynie B6, kwas foliowy, B12, omega3/6
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 203 Wiek 28 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 4749
Samemu zbijać hormony, czy oczekiwać cudów od lekarza że ogarnie ? u drugiego byłem i drugi nie chce mi wypisać badań na tarczycę, nerki, i serducho ... wyniki reszty odbiorę dziś jeśli już są, i w środę znów lekarz, ale jest masakra, mówie co mają wypisać i nic, po swojemu chcą w innym kierunku jakieś bzdety :P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 73 Wiek 3 lata Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 9889
po pierwsze cabaser żeby zbić prolaktynę,a ten test masz bardzo mało podniesiony ja po 3 strzałkach propa po 150 e2d teścia miałem powyżej 4000 bo lab więcej nie pokarze, ten teść to do kosza
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 61406 Napisanych postów 321020 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1532214
Smilepoker
Samemu zbijać hormony, czy oczekiwać cudów od lekarza że ogarnie ? u drugiego byłem i drugi nie chce mi wypisać badań na tarczycę, nerki, i serducho ... wyniki reszty odbiorę dziś jeśli już są, i w środę znów lekarz, ale jest masakra, mówie co mają wypisać i nic, po swojemu chcą w innym kierunku jakieś bzdety :P


zmień lekarza bo masz jakiegoś bancwoła
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 203 Wiek 28 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 4749
To działac tak jak pisał kolega wyżej coś ? exe + cabaster?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 61406 Napisanych postów 321020 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1532214
skoro już dalej odpuszczasz badania to samemu możesz pokombinować
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Danabol Balkan + Omnadren 250 Jelfa

nutloveb