...
Napisał(a)
Witam. mam 23 lata 197 cm wzrostu i ważę 130 kg. Wczoraj przy okazji wizyty w szpitalu zmierzyli mi ciśnienie i miałem na początku 200/120 ale po podaniu leków spadło mi do 160/100.Zawsze miałem wysokie ciśnienie. Lekarz zabronił mi kategorycznie ćwiczyć na siłowni :( ale ja jednak nie chce zaprzestawać bo widzę efekty. Nie ćwiczę długo ale bardzo polubiłem to robić :) Potrzebuje waszej pomocy/rady jak połączyć te dwie rzeczy.Do lekarza się wybiorę na bank jednak nie chce rezygnować z przyjemności jaką jest siłownia. Proszę o waszą pomoc
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
najpierw powiedz jaki masz BF
"wolę ponieść śmierć próbując wstać niż żyć na kolanach"
...
Napisał(a)
fajnie tylko gdzie takowe znaleźć ? a tak na marginesie po co tam potrzebne :) wiem że mam nadwagę :)
...
Napisał(a)
Apteki, kluby fitness, poradnie, przychodnie, szpitale, siłownie. Organizowane są też akcje pomiaru tkanki tłuszczowej po miastach.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Ja mam zdiagnozowane nadciśnienie i trenuję. Dostałem leki, pije wody o niskiej zawartości sodu, wykluczyłem z diety sól i generalnie wszystko co słone. Średnie takie ciśnienie u mnie to 135-90.
...
Napisał(a)
ja zazwyczaj mam 150/90 tylko wczoraj się troszkę zdenerwowałem kompetencjami lekarza :) ale ogólnie czuję się dobrze nie raz tylko mam napady takiego gorąca i krew mi się leje z nosa a tak to jest ok.
...
Napisał(a)
Jak dla Ciebie takie stany są OK to życzę zdrowia na przyszłość.
doping & zdrowie
Polecane artykuły