...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
mart.onzioektProgesteron może spaść też jak zbijesz e2, weź symex (exe) nie ari. Provi nie koniecznie pomoże z progesteronem, to nie jest na zbicie progesteronu, ogólnie nie ma leku do tego stworzonego. Zajmij się estradiolem.
Pisał, że estro zbijał. Provi może pomóc na progesteron do tego działa też na estrogen na swój sposób, a na pewno pomoże na samopoczucie i libido o których pisał. Po co więc zwlekać z provi? A że nie był stworzony na progesteron? To co, skoro działa?
To to że jak by działał to by działał na każdego, a tak się nie dzieje. Może pomóc ale nie musi z progesteronem. Zbijał e2 ari,a ari tamox letro mogą mieć odbicie,dlatego exe.
2
...
Napisał(a)
Najpierw napisz co leci z saa a najlepiej pelna ankieta -> https://www.sfd.pl/ANKIETA__Zanim_zadasz_pytanie-t297513-s0.html
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
...
Napisał(a)
A jak to zbijesz? Zbijesz odstawisz leki i za jakiś czas znów się podnosi? Jak tak to normalne to jest.
2
...
Napisał(a)
Odblok skończyłem w styczniu i od jakiegoś czasu mi wywala estro, przed cyklem miałem w normie... zazwyczaj jak wywalało to zbijałem arimidexem, ale nigy nie badałem progesteronu. Libido mam dramatyczne, podpowie ktoś jakie dawki na zbicie prog i estro?
1
...
Napisał(a)
No to masz problem. 10 miesięcy po odbloku, jak piszesz LH, FSH, testo w normie a estro i progesteron wywalone. Doraźne zbijanie nic nie daje, bo wraca wszystko do góry. Czy tak? Jak tak, to wątpię żeby ktoś tutaj ci dał receptę, szukaj kumatego lekarza.
A tak w ogóle to jak się czujesz? Staje, siła, energia, samopoczucie?
A tak w ogóle to jak się czujesz? Staje, siła, energia, samopoczucie?
Poprzedni temat
helios pytania
Następny temat
Kiedy najlepiej zrobić badania na Testosteron podczas cyklu
Polecane artykuły