Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
93
Napisanych postów
345
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
4499
Zrobiłem dziś badania po 3tyg na tescie i masteronie. Wszystko w normie. Oprocz prolaktyny i dobrego cholesterolu. W zakresie prolaktyny 86-324 wynik to 520. Czuje tez lekkie mrowienie jakby gino sie odzywało. Samopoczucie libido kosmos.
Czy test i masteron może podnieść tak prolaktyne? Nie ukrywam ze od razu po zejsciu z ph weszlem na saa. I moze to jakies odbicie po ph bo byla tam pochodna trenu.
1. Jakie dawki cabaseru aby zbic prolaktyne? 1/4 tabsa do nastepnych 4 strzalow i kolejne badanie?
1. Jak poprawić dobry poziom cholesterolu?
Ankieta:
Wyniki mogą nie być nadzwyczajne ale startowałem z 63kg i 26cm w bicepsie :)
1. WIEK: 30
2. WAGA: 107
3. WZROST: 186
4. WYMIARY:
-biceps: 44
-klatka: 120
-udo: 63
-talia: 94
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 10 lat, z przerwami,
6. DIETA: w zależności od okresu, keto na redukcji, ~3600-4000kcal na masie
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: Mk677, epi, test, tura, test cypio (wszystkie cykle trwały bardzo krótko)
8. TRENING: split 4x
9. CEL CYKLU: waga ok 110kg, pas 85cm
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: przed testem leciało ph trendione z epi
11. POZIOM BF%: ok 20
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): ekto
13. STAN ZDROWIA: wyśmienite
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 130 seria
-martwy ciąg: nie robie maxów ok 160kg
-przysiad: 120 seria
Szacuny
93
Napisanych postów
345
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
4499
Przed cyklem:
Estro: 33
Prolka: 270
W tej chwili estro: 90 (norma do 44)
Prolka: 520 (norma do 324)
Symex poleciał w dawce:
Cała tabletka do 4 strzału
1/4 tabletki do 5 starzału
Myślałem że 1/4 będzie wystarczać.
W przypadku estro też będę musiał zwiększyć dawkę do 1/2 tabsa do strzała.
Badania robione dzień po strzale
Zmieniony przez - Testoreron w dniu 2023-04-01 08:32:20
Co do symexu to na pewno zbil juz troche estro bo twarz wrocila do normy. Estro dziala na mnie strasznie. Japa od razu w księżyc
Pewnie w przyszłym miesiącu zmienie na e4d
Zastanawia mnie też jak dokadnie działa testosteron na estro. W momencie gdy testosteron jest zbyt wysoki zmienia się on w uproszczeniu w estro. Czy nie powinniśmy więc stosować symexu np 1 dzień po strzale? Symex działa od razu a pik ilości testosteronu jest na drugi dzień po iniekcji.
Zmieniony przez - Testoreron w dniu 2023-04-01 09:13:58
Zmieniony przez - Testoreron w dniu 2023-04-01 09:31:19
Szacuny
93
Napisanych postów
345
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
4499
To dopiero 3 tydzień :) wiec cypio sie wlasnie rozkreca :) jak dla mnie super polaczenie. Masa, nabicie, samopoczucie 10/10. Musialem zrezygnowac z przedtreningowki bo pompa byla az za duza. Najbardziej siła mnie zdziwiła bo idzie mocno z treningu na trening juz od 2 tygodnia. Polecam serdecznie :)