Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
jest
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
10 lat temu omnadren i metanabol, od roku test + bold, test + npp, test + tren.
Opisz swój plan treningowy
split, 4 x w tygodniu
Cel cyklu
dobrej jakości masa mięśniowa
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia
od roku jestem ON
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)
16%
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)
tendencja do odkładania się tłuszczu w okolicach brzucha
Stan zdrowia
dobry
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia
łysienie androgenowe
PPM (podstawowa przemiana materii)
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)
120x5, 160x6, 120x4
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
5
Napisanych postów
73
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
9915
Cześć. Mam następujące pytanie. Jestem już rok na cyklu. Najpierw był test + bold, później test + npp, a obecnie test + tren. Ostatnie badania, wykonane miesiąc temu, wyszły tak, jak poniżej. Jestem w trakcie zbijania prolaktyny i estro (jednorazowo pół tabletki cabaseru, a później już tylko ari po 1/2 i 1/4 tabletki). Kolejne wyniki porobię jutro. Dlaczego zdecydowałem się na zbicie? Od jakiegoś czasu, mam wrażenie, że od momentu wejścia na krótkie estry i nandrolony, nie mogę dać sobie rady z trądzikiem. Stosuję cynk, B5, ocet jabłkowy, biorę prysznic 2 razy dziennie, a plecy, ramiona i barki mam całe w tym świństwie. Nawet po zagojeniu pozostają czerwone, nieestetyczne plamy. Mam wrażenie, że przez chwilę było lepiej, po rozpoczęciu stosowania cabaseru i ari, ale teraz znów jest gorzej. Nie mam już siły z tym walczyć i rozważam zejście z cyklu i ewentualne odblokowanie. Co radzicie?
Szacuny
404
Napisanych postów
1739
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
29605
Jezeli to tradzik to izotek zalatwi.sprawe tylko trzeba unikac slonca.Zapytaj derma o izotek. Jak mocne bedą Skutki uboczne sa kwestią indywidualna moga byc lekkie moga byc cieższe ale tradziku idzie sie pozbyc w ten sposob trwale.
Szacuny
5
Napisanych postów
73
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
9915
Wrzucam aktualne wyniki. Dziwią mnie tylko próby wątrobowe, zwłaszcza, że przed chwilą skończyłem kurację heparegenem. Te zmiany to na pewno trądzik - podobnie wysypało mnie kilka lat temu na omce, a po jakimś czasie od zakończenia kuracji wszystko wróciło do normy. Izoteku trochę się obawiam - nie chciałbym do końca życia zakraplać sobie codziennie oczu i smarować ust pomadką. :)
Zmieniony przez - TheGlenlivet w dniu 2021-02-26 13:15:19
Zmieniony przez - TheGlenlivet w dniu 2021-02-26 13:16:31
Zmieniony przez - TheGlenlivet w dniu 2021-02-26 13:19:36
Szacuny
1334
Napisanych postów
3490
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
54713
Wyniki wątroby jak to na trenie. J/w następnym razem dodaj ggtp. Lipidy - uwazaj, ale tragedii nie ma - dorzuć do diety więcej omega-3 i oleju lnianego. Morfologia . Ja bym uderzał w izotek. To nie od estro, ani od prolaktyny. Masz nadmiar androgenów, głównie dht i pochodnych. Poprawi się jak zejdziesz z towaru, ale nie wiadomo jak długo to potrwa. Mnie tez na trenie wywaliło., głównie poliki i plecy. I z perspektywy czasu żałuje bardzo ze nie zacząłem Izo kilka miesi3cy wcześniej... było by teraz mniej blizn. Na Izo oprócz suchych ust nic mi nie było. Od zakończenia kuracji nie miałem ani jednego pryszcza...
Szacuny
5
Napisanych postów
73
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
9915
Dzięki, to pocieszające co piszesz. A po zaprzestaniu stosowania izo nadal miałeś problem z wysuszonymi błonami śluzowymi? Oczywiście do lekarza się przejdę, chociaż ostatnio, z tego co pamiętam, przepisał mi na trądzik posterydowy maść ichtiolową i cynkową. :)