SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyniki badan krwi - Gino

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1574

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 194 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 6543
LH - 2,53 (norma: 1,7-8,6)
FSH - 5,5 (1,5-12,4)
Prolaktyna - 424,20 (86-390)
Estradiol - 63,68 (11,2-50,4)
Testosteron - 4,99 (2,8 - 8,0)

wiek:19lat
badania robione o 9 rano (na czczo)
sterydow ani odzywek nie bralem
i teraz mam pytanie czy isc do lekarza i co on moze mi dac w takim przypadki i co ze mna moze byc nie tak ?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Wyjątkowo przepyszny zestaw!

Zgarnij 3X NUTLOVE 500 w MEGA niskiej cenie!

KUP TERAZ
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 18846 Napisanych postów 67928 Wiek 38 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 563078
A jak to wizualnie wygląda?

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 194 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 6543
szczerze mówiąc normlanie cos tam jest takiego miekko-twardego ale male i pod spodem jak jest cieplo to sutki troche duze objetosciowo

bardziej martwi mnie to ,ze mam niski LH a wysoki estro i prl - moze to trzeba leczyc jakos

bf w granicy 20-25% wiec nie widac specjalnie

Zmieniony przez - Amarir w dniu 2008-06-09 14:21:55
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 92 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1359
Amarir jak robiłes te badania ??? Prywatnie czy w przychodnii ??? Ile gdzies to kosztuje ??? Wszystkie badania robią przez jedno pobranie krwi ???
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 194 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 6543
tak 200 zł okolo - prywatnie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 159 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 825
No wyraznie Prolaktyna i Estradiol podwyzszony.

Czy masz jeszcze jakies inne objawy oprocz gino ??? Np: duża tkanka tłuszczowa, słabe owłosienie itp ?
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jaki Lek radzicie??

Następny temat

Otwarte pory !

injelly