SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyniki badań progesteron testosteron

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 141

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Temat przeniesiony przez flex1976 z działu Zdrowie i Uroda. Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 107 Wiek 26 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 2583
Witam. wyniki z przed 2 tyg
testosteron 365 N 47-980
estradiol 23 N 11-44
prolaktyna 8,16 N 3,40-19
LH 1,28 N 0,57-12,07
FSH 3,22 N 0,95-11,27

wyniki 2 tyg pożniej
zrobiłem tylko progesteron i teścia
progesteron <0.2 N 0,10 - 0,20
testosteron 272 N 47-980

Problem mój polega na tym że nie mogę sie w pełni odblokować
i zaczołem od nowa jakby odblok wbiłem w trakcie tych 2 tyg pomiedzy badaniami 4 x HCG co 3 dni po 2500 tys jednostek i teraz lece clomid 50 mg dziennie
chciałem aby mi ktoś wytłumaczył skąd taki mały progesteron czy HCG miało na to wplyw i zamiast podniesc teścia to mi go obniżyło. i w miedzy czasie brałem mucuna dopa z now foods i witamina b6 na obnizenie prolki
Cykl leciał prop + deca do konca roku 2018. tylko prosze o nie wyzywanie sie kto ma racje tylko o konkretna odpowiedz dzieki wielkie :>

rusz dupe : >

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 5847 Napisanych postów 74048 Wiek 43 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 622284
Pomyliłeś działy . Przenoszę - wypełnij ankietę działu doping
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 24335 Napisanych postów 257337 Wiek 43 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1324865
wrzuć ankietę działu i rozpisz cykl i pct

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-rafaltreningi@protonmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 107 Wiek 26 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 2583
1 26
2 90 kg
3 185
4 biceps 42
Klata 112
Talia 85
5 7 lat
6
7 deca test
8-
9 20 %
10 ekto
11
12 cały czas

rusz dupe : >

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 107 Wiek 26 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 2583
Cykl trwał prop 12 deca 10 pct hcg 1 x 5000 tys ovigil
I 30 clomidu 50 mg dziennie na noc po 3 miesiącach ponbadaniacj i po samopoczuciu wiedziałem ze się nie odblokowałem następnie zarzuciłem 2x hcg przez 2 tyg co 3 dni po 2500 tys jednostek o teraz leci clomid ogólnie lepiej się już czuje tylko mam ciagle problem z kortyzolem mam wrażenie ze podwzgórze przysadka jądra nie jest w pełni odblokowana. Wczoraj wypiłem 4 kawy i czułem ze kortyzol mi wyj**al dzisiaj badania i test spadł o 100 progesteron w dolnej granicy ale jak zbijam kortyzol 7 keto ashwagandha to jesscze gorzej się czuje . Brak sił bóle stawów itp. Mam skoki samopoczucia rano wstaje jest ok po 2 godzinach tak zjazd ze masakra i tak pare razy w ciągu dnia myśle ze to wina osi hpta jądra nie są odblokowane i leży tutaj mniej więcej przysadka a co za tym idzie acth która reguluje prace nadnerczy

rusz dupe : >

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 107 Wiek 26 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 2583
Ogólnie chłopaki nandrolny nie dla mnie strasznie mnie blokują
Wiem ze zj**alem coś tylko proszę o jakaś radę od was ale winę widzę takiego skoku teścia w 2 tyg w dół od kortyzolu

rusz dupe : >

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 24335 Napisanych postów 257337 Wiek 43 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1324865
nic nie miesza tylko cykl porażka a pct tym bardziej tak więc chyba się nie dziwisz ze masz bloka
a jak teraz prolaktyna i lf oraz fsh ?


Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2019-05-30 18:03:22

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-rafaltreningi@protonmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 107 Wiek 26 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 2583
Wiem wiem
Prolaktyna 8
Lh 2.1
Fsh 3.8

rusz dupe : >

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 107 Wiek 26 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 2583
Lecę clomid teraz od 4 dni

rusz dupe : >

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 24335 Napisanych postów 257337 Wiek 43 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1324865
no to teraz clomid do skutku lec
dorzucił bym osobiście provi to odzyjesz trochę

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-rafaltreningi@protonmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 107 Wiek 26 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 2583
Okejo dzięki za odpowiedz. A powiedz mi czy wbijanie hcg miao jakiś wpływ na obniżenie testa raczej powinno iść do góry a hcg było dobre bo czułem jaja po zaaplikowaniu ??

rusz dupe : >

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Tatuaż przedramię i ramię, a nabieranie masy mięśniowej

Masa