...
Napisał(a)
Siema mam 21lat postanowilem ostatnio zrobić badania hormonalne bo od dawna przeczuwalem że coś jest nie tak , ćwiczę już chyba rok z bardzo marnymi wynikami efektów prawie w ogóle, do tego mam problem ze sporym bfem (od jutra startuje z redukcja mam sylwetke skinny fat) przeczuwalem ze testosteron bedzie u mnie nisko ale nie myslalem ze az tak bardzo :/ czy to normalne u 21 letniego chlopaka? Co mam robić? Powinienem udać sie z tymi badaniami do lekarza ? Jeśli tak to do jakiego? Doradzcie cos bo się załamałem

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Planuje wykonać dziś samodzielnie iniekcje muszę się nauczyć sam to robić, teraz zmieniłem prace i ciężko będzie brać wolne co 10dni, prosiłbym o pomoc jaką mam kupic igle do nabierania i jaką do wstrzykiwania ? Strzykawke 2ml mam kupić? Testosteron jaki mam to prolongatum jelfa zdjecie jest na 2 str w temacie
...
Napisał(a)
Robisz badania, masz wyniki nie mieszczące się w normach i pytasz się czy masz iść z tym do lekarza. Serio?
Endokrynolog, Androlog.
Zmieniony przez - juffster w dniu 2017-05-16 19:28:03
Endokrynolog, Androlog.
Zmieniony przez - juffster w dniu 2017-05-16 19:28:03
2
...
Napisał(a)
Spróbuje jutro umówić się u Endokrynologa dzięki za radę, jestem tylko ciekaw jak on mi może pomóc na tak niski poziom testosteronu,jakieś strzały czy coś? jest to możliwe że to uzyskam ?
...
Napisał(a)
Przede wszystkim powinien próbować znaleźć powód. Prawdopodobnie da skierowanie na dodatkowe badania - przysadka, nadnercza do sprawdzenia na pewno.
jak jedzenie i tryb życia wygląda? jakieś problemy zdrowotne? z lekarzem nie zwlekaj.
jak jedzenie i tryb życia wygląda? jakieś problemy zdrowotne? z lekarzem nie zwlekaj.
1
...
Napisał(a)
Problemów zdrowotnych raczej zadnych nie mam, dieta to zazwyczaj sniadanie platki i jajka, pozniej kurczak, ryż jakieś warzywa, ostatnio trochę mniej sypiam po jakies 6h dziennie mam pracę jednozmianowa do której kawałek dojezdzam i muszę wstawać o 4 rano, mam nadzieje ze ta wizyta u endo i jakies dodatkowe badania za duzo nie wyniesie bo w tym miesiacu mam krucho z kasą , a tym estradiolem i progesteronem jest się czym martwić?
...
Napisał(a)
Jakbyś poszedł do rodzinnego to dałby Ci skierowanie na podstawie tych badań lecz pewnie poczekałbyś z 6msc na wizyte. Prywatnie to pewnie z 120-150zł zależy skąd jesteś.
Zmieniony przez - juffster w dniu 2017-05-16 21:26:03
Zmieniony przez - juffster w dniu 2017-05-16 21:26:03
1
...
Napisał(a)
Myślałem że uda mi się dziś umówić do endo ale nawet prywatnie są kolejki , w jednym to nawet dopiero za 3 miesiące wolne terminy, na razie się wstrzymam z tą wizytą do przyszłego miesiąca, a jakies sprawdzone naturalne sposoby na podniesienie tescia znacie?
...
Napisał(a)
Zapisz się teraz, bo szkoda czasu. Od takiego poziomu nie podbija się teścia suplami, a szuka się przyczyny problemu. Jeśli ci nie szkoda pieniędzy, to owszem - można kombinować, ale sensu to większego nie ma.
1
...
Napisał(a)
Zawsze warto się zapisać czas i tak będzie musiał minąć i nawet będziesz się mógł skonsultować z innym lekarzem 

Poprzedni temat
Ocena i porady :)
Następny temat
Profesionalny analizator składu ciała
Polecane artykuły