SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyniki badań - blok

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 146

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 26 Wiek 34 dni Na forum 232 dni Przeczytanych tematów 562
Witam, jestem 2 tyg. po zakończeniu epistane, oto wyniki (badanie było robione przed wczoraj):
ALT 261 norma (0-41)
AST 35 norma (0 - 40)
TSH 0,806 norma (0,270 - 4,200)
Kreatynin1,01 norma (0,70 - 1,20)
Testosteron 0,41 norma (2,49 - 8,36)

dodam, że wyniki były robione na drugi dzień po spożyciu znacznej dawki alkoholu, lekarz powiedział że stąd może być wywalone ALT, bloka niby nie czułem a jednak jest nie ciekawie.
zma jem cały czas na noc, mam też clomid 20 x 50 mg ale nie ruszałem go jeszcze. Poza zmiennymi nastrojami jakoś mocno tego epi nie odczułem a jednak blok mocny.
Mam skierowanie do endokrynologa co z tym dalej robić? Proszę o poradę


Zmieniony przez - Cammel w dniu 2019-06-06 11:49:33
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 23603 Napisanych postów 255662 Wiek 43 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1320356
Wrzuć ankietę działu na poczatek
Brakuje kilku badań

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-treningirafal@gmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 26 Wiek 34 dni Na forum 232 dni Przeczytanych tematów 562
1. WIEK: 23
2. WAGA: 76
3. WZROST: 179
4. WYMIARY:
-biceps:
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 1,5
6. DIETA:
-białko: 2
-węglowodany: 2,5
-tłuszcz: 1
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: epistane
8. TRENING:
9. CEL CYKLU:
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%: 17%
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): do tycia
13. STAN ZDROWIA: nie wiem
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:
-martwy ciąg:
-przysiad:

a więc co dalej, jeść ten clomid ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 26 Wiek 34 dni Na forum 232 dni Przeczytanych tematów 562
podpowie ktoś? czyli nic nie robić i czekać pół roku aż wróci do normy ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 23603 Napisanych postów 255662 Wiek 43 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1320356
zrób jeszcze badania
estro
prolaktyna
lh
fsh

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-treningirafal@gmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 26 Wiek 34 dni Na forum 232 dni Przeczytanych tematów 562
zrobiłem badania, cała morfologia nie bede wrzucał bo wszystko wyszło dobrze

testosteron 0,41 (2,49-8,36) - tu badanie było robione tydzień temu.
tsh 0,806 (0,270-4,200)
estradiol 5,82 (7,63-42,60)
prolaktyna 5,79 (4,04-15,20)
progesteron 0,05 (0,01-0,15)
ALT 134 (0-41)
AST 35 (0 - 40)
Cholesterol całkowity 194,91 (115,00 - 190,00) - z tym byłem u lekarza i mówi że większą aktywnością fizyczną to zbije i żebym sie tym nie martwił.


lh i fsh nie robiłem bo lekarka mi powiedziała że jak TSH dobre to tego już nie musze robić, cały czas mam zmienne nastroje, więcej śpie, często jestem zmęczony i nic mi sie nie chce, sięgam po słodkie dla poprawy humoru i widze po brzuszku że to mi nie służy;p szybciej się męcze na treningach, libido nadal niskie ale podobają mi się dziewczynki tak czy siak. Żarłem dotychczas zma+b6 i tribulus, czasami coś poćwicze ale bardziej ogólno rozwojowo a nie żebym sie skupiał na danych partiach. Zjeść clomid na tego niskiego teścia ?


Zmieniony przez - Cammel w dniu 2019-06-11 14:17:33
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 26 Wiek 34 dni Na forum 232 dni Przeczytanych tematów 562
dobra zjem 10 x 50mg tab clomidu na pewno pomoże a wiele nie zaszkodzi bo nikt nie chce doradzić
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Cabaser lub dostinex lub exe ma ktos ?

MenS