SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyniki TSH FT3 FT4 przed novothyral i w trakcie. FT3 norma?

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1241

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 183 Wiek 25 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 5818
Witam

Od lutego do teraz wcinałem novo (100+20), zaczynałem od 0,5 tab zwiększając co jakiś czas o pół tabletki, doszedłem do 2 tabletek, jestem jakiś czas już na dwóch i postanowiłem zbadać co tam w trawie piszczy i jak moje wyniki.

Wyniki sprzed brania novo:

FT3 pg/ml 1.849 1.21 - 4.18
FT4 pg/ml 12.13 10.1 - 16.4
TSH 3 gen. uIU/ml 1.546 0.300 - 4.500

W trakcie brania pare tyg 2 tabletek novo, wziąłem przed badaniem, nie wiem czy dobrze zrobiłem.

FT3 pg/ml 2.548 1.21 - 4.18
FT4 pg/ml 14.24 10.1 - 16.4
TSH 3 gen. uIU/ml <=0.001 0.300 - 4.500

Dziwi mnie kosmicznie dlaczego FT3 tak nisko, czyżby te leki mieszanki t3 i t4 są mało efektywne, jest to możliwe?

1. WIEK:22
2. WAGA:85
3. WZROST:183
4. WYMIARY:
-biceps:45
-klatka:125
-udo:68
-talia:80
5. STAŻ NA SIŁOWNI:
6. DIETA:
-białko:250
-węglowodany:460
-tłuszcz:80
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: test + deka + bold
8. TRENING: split
9. CEL CYKLU: przejscie z redukcji na mase
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: 8 tyg
11. POZIOM BF%:8
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): pomiedzy
13. STAN ZDROWIA:bdb
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii):2200
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:140
-martwy ciąg:180
-przysiad: `180
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2230 Napisanych postów 13701 Wiek 28 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 213324
No jak widzisz dawka 2tabl novo jest za mala i zwieksz o jedna i wtedy po tyg na badania...kto Ci doradzil brac od 0.5tabl?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 183 Wiek 25 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 5818
Sugerowałem sie tym ze stopniowo trzeba zwiększać i nawet tak było zalecane na ulotce. Ale pewno zablokowałem tylko tarczyce a było mniej ft3 na takiej dawcę niz naturalnie produkowała wcześniej. Mówicie ze 40 mg t3 dałoby wynik w widełkach?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2230 Napisanych postów 13701 Wiek 28 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 213324
To bylotu pytac to bys wiedzial ze taka dawka nic nie da i nic stopniowo nie trzeba dawac,dajesz min dawke ktora moze dzialac i po tyg sprawdzasz a jak odstawiasz to tez z dnia na dzien...daj 3tabl i zobacz wynik,u mnie na 2,5tabs bylo nad widelkami,niektorzy potrzebuja 4tabl a inni 2


Zmieniony przez - kamilplnk w dniu 2017-05-04 16:15:18
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3910 Napisanych postów 26887 Wiek 31 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 450009
tsh masz zblokowane więc wała nie masz jak o to chodzi
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 183 Wiek 25 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 5818
Jestem juz po redukcji, formę zrobiłem na jakiej mi zależało. Redu skończyłem miesiąc temu, mysle czy zejść z novo czy zwiekszyc i zobaczyć wyniki. Na masie tez warto w sumie pociągnąć troche t3. Jak sądzicie?

Novo apteka sam kupowałem wiec ori na pewno.


Zmieniony przez - powerng w dniu 2017-05-04 17:43:18
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6634 Napisanych postów 16135 Wiek 38 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 97789
Jesteś po redukcji, osiągnąłeś co chciałeś ale zacząłeś brać t3? Niby po co? Leci coś jeszcze? Tren?

Aktualny BLOG http://www.sfd.pl/[BLOG]_Natan33_Living_the_dream...-t1126442.html
http://www.sfd.pl/temat215501/ stary temat i zdjęcia z przed lat
http://www.sfd.pl/temat229096/  z czasów jak jadałem owsiankę

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 183 Wiek 25 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 5818
Jestem chwile po redukcji i stopniowo ze wszystkiego schodzę, teraz czas na novo,... novo brałem 2/3 redu. Sęk w tym ze zbadałem jak działa dopiero chwile po redu gdy zaplanowałem zejście z novo, bo redukcja szła bardzo dobrze i nie było podejrzeń, ze ft3 w widełkach


Zmieniony przez - powerng w dniu 2017-05-04 18:26:55
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 161 Wiek 22 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 3809
Tak jak się wypowiadałem w innym poście ja czułem mocno novo przy 4 tabsach 20mcg ed na 3 bez rewelacji.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
miczelx ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 918 Napisanych postów 35146 Wiek 80 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 814700
Odstaw juz t3, nie ma potrzeby zeby dalej leciec, daj tarczycy wrocic na swoj tor.

BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 183 Wiek 25 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 5818
Tez tak postąpię, przy kolejnym podejściu na redukcji wlecą 3 tab i zrobie badania, ale teraz trzeba troszkę podrosnąć i zrobic masę. Dzięki za pomoc! Odstawić od ręki? Węgli jem dziennie ok 500g, podbijać je czy starczy?
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Metanabol + ATD - cykl z głową w dawkach leczniczych - czy warto?

Następny temat

Wyniki w trakcie

Masa