...
Napisał(a)
Jestem aktualnie podczas cyklu na propku 100mg e2d, mniej więcej w 4 tygodniu wyjeżdżam na tydzień do Hiszpanii. Wylot z Londynu wiec jestem prawie pewny że nie dam rady przenieść 3 igieł i 3 strzykawek (bo tyle będę potrzebować). Jeżeli miał ktoś doświadczenie, to wiecie czy w Hiszpanii w aptece można dostać to normalnie tak jak w PL? Jeśli nie, to czy 7 dniowa przerwa podczas cyklu zaszkodzi mocno...? Dzięki
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ja leciałem również z Londynu do Hiszpanii i wziąłem z sobą i igły i strzykawki .
omerta 2
...
Napisał(a)
mesja1905Ja leciałem również z Londynu do Hiszpanii i wziąłem z sobą i igły i strzykawki .
To super! Ja tez spróbuje. Wiem, że zawsze trzeba pokazać receptę gdy chce się przewieźć. Oczywiście gdy znajdą przy skanowaniu. Bo ja podręczny bagaż tylko będę mieć
...
Napisał(a)
W takim wypadku nie wiem. Ja na wakacje latam z dużym bagażem , podręczny to malo
( latam z kobieta ) mam apteczkę , paracetamol , bandaż , itd
Zmieniony przez - mesja1905 w dniu 2018-05-14 23:20:24
( latam z kobieta ) mam apteczkę , paracetamol , bandaż , itd
Zmieniony przez - mesja1905 w dniu 2018-05-14 23:20:24
omerta 2
...
Napisał(a)
Gdzie bym nie leciał zawsze mam ze sobą dziesiątki igieł i strzykawek
Włóż do głównego do kosmetyczki
Londyn to nic
Leciałem stamtąd i obok mnie w samolocie dziewczyna wyjęła pilnik do paznokci z 15cm, tak wygląda ich kontrola
Ale już o płyn w buteleczce 120ml zamiast 100ml się doj**ią
Londyn to nic
Leciałem stamtąd i obok mnie w samolocie dziewczyna wyjęła pilnik do paznokci z 15cm, tak wygląda ich kontrola
dobry chłopak ze złymi nawykami
...
Napisał(a)
W Hiszpanii igły i pompki są dostępne bez recepty. Nie są konfiskowane, posiadanie jest legalne.
FLUCTUAT NEC MERGITUR
...
Napisał(a)
133mhzGdzie bym nie leciał zawsze mam ze sobą dziesiątki igieł i strzykawek
Londyn to nic
On tylko podręczny zabiera
...
Napisał(a)
Jak już będziesz biegał po Hiszpańskich aptekach pytaj o efedryna :) w 3 pierwszy mi nie sprzedano ale potem już poleciała. Przywiozłem 4 opakowania za jedno 10 e wołają. W opakowaniu 24 tabletki po 50 mg efka.
Polecane artykuły