Szacuny
0
Napisanych postów
35
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
2513
Witam otóż za ok 3 tyg kończę redukcje i mam takie pytania:
1. Chciałbym wyjść z redukcji przez diete reverse diet czyli 100 kcal/tydzień jednak nie wiem czym dodawać węglami czy węglami i tłuszczami?
2. Czy podczas reverse brać kreatynę ?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
3032
Napisanych postów
51847
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
350793
1. masz umiarkowaną ilość tluszczu więc proponuję I tydzień - węgle w dni treningowe, II tydzień - tłuszcze w dni wolne , III tydzień - tłuszcze w dni treningowe IV - węgle w dni wolne i taka przeplatanka. 2. możesz
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE. KONTAKT: [email protected]
Szacuny
0
Napisanych postów
35
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
2513
Odświeżam ponieważ mam mega dylemat oto moja sylwetka na dzień dzisiejszy jak widać na brzuchu na dole trochę pozostało jednak jest problem ponieważ na początku lipca jadę do pracy za granicę no i tam nie będę mógł trzymać diety bo będzie zapierdziel(wiadomo nie będę jadł śmieci) i tak myślę:
1. skończyć redukcje 1 czerwca i przez czerwiec reverse?
2. skonczyc redukcje w lipcu tylko wtedy mógłbym się zalać jak bede za granica?
Wracam we wrześniu i wtedy chcę zacząć powolną czystą masę(max 1kg/miech) i ogólny plan był taki żeby robić czystą masę na niewielkim + kcal dzięki której nie musiałbbym się za rok wczesnie zaczynać redukcji tylko teraz jak to bedzie z ta masa jak troche fatu zostanie na brzuchu?