Mam 17 lat, 183 cm wzrostu, 65 kg wagi. Aktualnie mam spory problem z wyglądem mojej sylwetki. Chyba najbardziej rzuca się w oczy wklęsła klatka piersiowa i odstający brzuch. Gdy widzę moich rówieśników od 14 do 17 lat zauważyłem, że różnica między nimi a mną jest ogromna. Od kilku lat chodzę dwa razy w tygodniu na treningi siatkówki. Sport był zawsze obecny w moim życiu. Pytanie, co mam teraz robić? Przy takim wzroście, takiej wagi raczej nie będę zrzucał (a może jednak?). Może polecacie robić jakieś treningi siłowe? Potrzebna mi koniecznie siłownia by coś zmienić?
...
Napisał(a)
Witam
Mam 17 lat, 183 cm wzrostu, 65 kg wagi. Aktualnie mam spory problem z wyglądem mojej sylwetki. Chyba najbardziej rzuca się w oczy wklęsła klatka piersiowa i odstający brzuch. Gdy widzę moich rówieśników od 14 do 17 lat zauważyłem, że różnica między nimi a mną jest ogromna. Od kilku lat chodzę dwa razy w tygodniu na treningi siatkówki. Sport był zawsze obecny w moim życiu. Pytanie, co mam teraz robić? Przy takim wzroście, takiej wagi raczej nie będę zrzucał (a może jednak?). Może polecacie robić jakieś treningi siłowe? Potrzebna mi koniecznie siłownia by coś zmienić?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Chcesz zacząć ćwiczyć, a nie wiesz od czego zacząć?
- [ART] Trening siłowy i cardio podczas redukcji by sc00byd00
- Wakacje'08->Wakacje'09, cel: znaczna metamorfoza, nowe foty - 9 str.
- [art]Trening siłowy kobiet.
- Konkurs dzialu dziennikow i odchudzania - wyniki w pierwszym poscie
- Dziennik treningowy Wampirate - uzyskanie satysfakcjonującej sylwetki
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Tak w budowaniu sylwetki najwazniejsza jest dieta I treningi silowe, minimum 3 razy w tygodniu. Ciezko ocenic Twoje sylwetke nie widzac jej ale zakladajac ze jest tak jak opisujesz najrozsadniej bylo by zaczac od redukcji, spalic tluszcz I dopiero pomyslec o budowaniu miesni.
Zmieniony przez - althetic w dniu 2023-04-26 19:25:00
Zmieniony przez - althetic w dniu 2023-04-26 19:25:00
...
Napisał(a)
Jak wyzej już wspomniano to FOTO obowiązkowo do wgladu bo możesz mieć sylwetkę skinny fat i pomimo iż BMI jest ok to redukcja na start może być nie unikniona
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
Polecane artykuły