...
Napisał(a)
Witam. Interesuje mnie jak rozkłada sie ciężar na hantlach brany przy wycisku na płasko. Przykładowo jak ktoś na sztandze ciśnie 100kg to na hantlach nie pociśnie 50kg na jednej hantli. Wiec jaki % cisnie sie na hantlach wiedząc (przykładowo) ze ktoś ciśnie 100kg?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
trzeba było robić... to jest akurat pojęcie względne bo nie robiłem i ten tekst był co najmniej zbędny.
...
Napisał(a)
,,Rośnie Biceps Rosną Bary
Nie Poznaje Mnie Już Stary".
...
Napisał(a)
no właśnie chodzi mi o klatke. Czyli nie ma jakiejs zależności?
...
Napisał(a)
mysle ze to indywidualna sprawa
mam 2 znajomych co podobnie cisna na klate a jeden wymieka przy drugim w cwiczeniu na hantlach
mam 2 znajomych co podobnie cisna na klate a jeden wymieka przy drugim w cwiczeniu na hantlach
Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie. ...
...
Napisał(a)
No własnie tak jest,
jak kolega wyżej napisał.
W wypychaniu płasko możesz być mistrzem,
a w hantlach możesz być najgorszy.
jak kolega wyżej napisał.
W wypychaniu płasko możesz być mistrzem,
a w hantlach możesz być najgorszy.
...
Napisał(a)
tak myslałem ze nie ma zaleznosci. Dzięki. Jak dla mnie hantle są ważniejsze bo sztanga za bardzo "przereklamowana"
...
Napisał(a)
Hantle są lepsze bo wykonuje się bardziej naturalne ruchy niż w przypadku sztangi :)
Moja domowa siłownia http://www.sfd.pl/Domowa_siłownia_mateusz54-t477413.html
Test gryfu MARBO SPORT 213cm http://www.sfd.pl/Gryf_213cm-t590794.html
...
Napisał(a)
sztange używałem do wszystkich wycisków przez 3,5 roku a teraz dopiero sie wziąłem za hantle i bardziej mi sie podoba. W sumie inny bodziec...
...
Napisał(a)
Jak robisz tylko samymi hantlami źle.
Ja robie i Wyciskanie płasko sztangą,
i wyciskanie na skosie hantli.
Ja robie i Wyciskanie płasko sztangą,
i wyciskanie na skosie hantli.
...
Napisał(a)
ja sądze ze właśnie nie źle a bardzo dobrze bo jak sztangą ćwiczyłem to już nic mi to nie dawało.
...
Napisał(a)
Jeżeli robisz serie z 50tkami na płaskiej to na sztandze będzie to w przybliżeniu +/- 5kg na serie 115-120.A jak to się przekłada na JPM ciężko powiedzieć.,
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!