Wypatrzyłem taki oto wyciąg. Z tego co patrzę, to chyba najwięcej ćwiczeń na nim będzie na plecy. Ćwiczę plecy, choć bardziej mi zależy na innych partiach mięśni i tak mam wątpliwości, kupować czy nie. Jakie jest wasze zdanie ?

Ilość wyświetleń tematu: 1892
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
"Będąc na diecie najważniejsze jest, by wieczorem zasnąć, zanim się zechce żreć"
"Będąc na diecie najważniejsze jest, by wieczorem zasnąć, zanim się zechce żreć"
QUEBLOTutaj oczywiscie racja, najpierw sztanga , hantle , ławka itp a wyciąg jako dodatek jednak jako uz upełniający dodatek jest świetnym dodatkiempod większość sportów,w tym sylwetkowych, większe korzysci będziesz miał z ćwiczeń na wolnych ciężarach. A jeśli nie cwiczysz by "być szerokim,umięśnionym a'la Pudzian" to tymbardziej temat takic rzeczy jak wyciagoi schodzi na drugi plan.
Czyli najpierw sztangi,sztangielki,drążek,obciążenie a jak to wszystko już masz to wtedy mozesz wyciągi.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
anubis84na kaltkę dużego wyboru nie masz. rozpiętki jednorącz lub wyciskanie jednorącz
Nasz sklep
Mega promocja