Szacuny
0
Napisanych postów
80
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
585
Witam.
Zgłaszam się do was z prośbą o weryfikacje gdyż padłem jak mniemam ofiarą oszustwa na allegro. Próbując reklamować produkt nie spotkałem się ze zrozumieniem sprzedawcy.
Według mnie w moim animal paku brakuje 4 tabletek. Zamiast ich są 3 żeń szenie i 3 inne takie same.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
11129
Napisanych postów
158253
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1225929
mozliwe, ze zmienili sklad, sprzedawca nie siedziw opakowaniu. jak produkt byl zamkniety oryginalnie jak puszka z konserwa, to nie ma mowy o oszustwie.
widocznie producent zmienil wyglad tabsow,
foto z rozroznieniem tabletek jest bardzo stare i moze wprowadzac obecnie w blad.
Szacuny
0
Napisanych postów
80
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
585
Jest mowa o oszustwie. To jest produkcja , błędy się zdarzają. Wadliwa seria została sprzedana za 1/10 ceny cwaniakowi z Polski na daleki wschodni dziki rynek. Nie wydaje mi się żeby zmieniano wygląd tabletek Bóg wie poco na taki sam. Ale poczekam na resztę opinii.
Zaznaczam ze nie oskarżam nikogo oszustwo z premedytacją. Oszustwo jest obiektywne , może być wynikiem przypadku, niedopatrzenia. Pisze wyłącznie różne scenariusze.
Te zdjęcia mają rok
Zmieniony przez - TomQ-MAG w dniu 2014-11-03 22:03:19
Szacuny
0
Napisanych postów
80
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
585
No tak. Nie pomyślałem o tym bo w końcu producent mieści się U.S.A. Nie wiem czy będzie chciało im się odpisywać. Ale to będzie wystarczające dobre nawet na dowód w sądzie ;)Póki co będę wdzięczny osobie która używa teraz lub niedawno miała przyjemność i zechce mnie uświadomić. W końcu to największe forum w Polsce którego tematyka jest silnie związane z suplementacją.
Szacuny
4474
Napisanych postów
35681
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
262395
Najpewniejsza info będzie jednak od dystrybutora/producenta, bo np ktoś może będzie miał faktycznie inne tabletki, ale PAK będzie z innej serii starszy/nowszy ... cokolwiek... więc też to nie daje 100% pewności że wałek