SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wybór częstotkliwości ćwiczeń

temat działu:

Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1430

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 70 Wiek 27 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 387
WItam, mam pytanie dotyczące częstotkliwości wykonywania ćwiczeń. Niektórzy mówią że ćwiczą co dziennie inne partie a inny że co 2 dzień i tez inne partie. Także interesuje mnie podział na siłowni 2x w tygodniu max 3 jak to podzielić?(nie wielka ilość ćwiczeń na plecy głównie przedramienia ramienia i klata)
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rutkow Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 7380 Napisanych postów 49315 Wiek 43 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 384649
trening 3 razy w tyg trening FBW poczytaj i wklej tu do oceny wraz z ankietą działu

i cwiczy sie całe ciało a nie wybrane partie

https://www.sfd.pl/[art]_FBW_Full_Body_Workout_by_georgu-t364504.html

Zmieniony przez - rutkow w dniu 2012-12-19 19:52:50
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 70 Wiek 27 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 387
ćwicze całe gram w piłkę nożną i tez dostaje w kość z brzuszkami a jest coś aby masy nie nabierać?szczupła sylwetka a mięśnie mi podchodzą;D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rutkow Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 7380 Napisanych postów 49315 Wiek 43 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 384649
trening silowy=miesnie , jesli nie bedziesz jadł wiecej niz twoje zapotrzebowanie to i masynie nabierzesz , trening FBW przy treningu pilkarskim powinien być dla ciebie dobry

i wklej ta ankiete bo nic nie wiemy o tobie właśnie

Zmieniony przez - rutkow w dniu 2012-12-19 20:01:30
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 9318 Wiek 28 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 26947
oo333
ćwicze całe gram w piłkę nożną i tez dostaje w kość z brzuszkami a jest coś aby masy nie nabierać?szczupła sylwetka a mięśnie mi podchodzą;D

Mase nabiera sie dieta. Ale tez nie rozumiem o co Ci do konca chodzi tym "a jest coś aby masy nie nabierać?szczupła sylwetka a mięśnie mi podchodzą;"
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17672 Napisanych postów 131618 Wiek 39 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1458077
j/w jak chcesz 2 x trening zrobić to FBW, jak chcesz nabrać mięśni bez przybirania na wadze, masz 16 lat się rozwijasz, chcąc nie chcąc mas będzie szła do przodu.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
To z pewnością a załóżmy chcę zrobić kaloryfer mam dość duzą intensywność ćwiczeń i czy suplement diety z olimpu nie pamietam teraz nazwy na przemiane tkanki tłuszczowej na mięśniową pomoze mi w tym gdy bd ograniczac posiłki czyli czesto a mało?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rutkow Doradca
Ekspert
zadne suplementy ci nie pomoga bo nie masz diety , a nie istnieje takie cudo co przemienia tłuszcz w miesnie

Zmieniony przez - rutkow w dniu 2012-12-19 20:09:28
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 9318 Wiek 28 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 26947
No jak ograniczysz to na pewno. Tylko jesli grasz w pilke to pamietaj ze nie mozesz jesc rowniez za malo. Zrob sobie chociaz taki zarys diety. A co to za cudowny srodek jest ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
OLIMP HMB 450 Capsules ANTICATABOLIC FORMULA pare osób ma i gadali mi o niej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17672 Napisanych postów 131618 Wiek 39 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1458077
Kup sobie, za miesiąc zrozumiesz że wydałeś pieniądze w błotko.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Trening FBW a pogłębiona lordoza lędźwiowa.

nutloveb