Zmieniony przez - .gogol. w dniu 2010-07-28 17:35:46
...
Napisał(a)
Nie mogę znaleźć odpowiedzi na pytanie czy epi ma negatywny wpływ na nerki. Pytam bo rok temu robiłem cykl na epithin E i pod koniec cyklu pobolewały mnie nery (badań nie zrobiłem czego dzisiaj żałuję) a zamierzam powtórzyć cykl. Ma ktoś jakieś wiadomości?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
biorę epi od brawna,
5 tyg (ostatni cyklu) i tak mnie nery dzisiaj bolą jak nigdy, aż się zaczynam martwić.
nigdy nie miałem z nimi problemów.
5 tyg (ostatni cyklu) i tak mnie nery dzisiaj bolą jak nigdy, aż się zaczynam martwić.
nigdy nie miałem z nimi problemów.
...
Napisał(a)
ta epithin E daje ostro po nerkach ^^
https://www.sfd.pl/Epithin_E_relacja_z_przebiegu_cyklu._Pierwszy_cykl_z_PH-t482788.html
a tak w ogóle jakie efekty, że chcesz powtórzyć cykl
Zmieniony przez - Shimpo w dniu 2010-07-28 17:39:14
https://www.sfd.pl/Epithin_E_relacja_z_przebiegu_cyklu._Pierwszy_cykl_z_PH-t482788.html
a tak w ogóle jakie efekty, że chcesz powtórzyć cykl
Zmieniony przez - Shimpo w dniu 2010-07-28 17:39:14
...
Napisał(a)
hehe, przyznam szczerze, ze nigdy wcześniej się nie spotkałem z opiniami że epi wali po nerach więc jestem trochę zdziwiony
...
Napisał(a)
wałkowane steki razy buck pumpsy a nie żadne nerki miałem to ja i juz parę osób na forum 

...
Napisał(a)
back pumpsy miało byc
Zmieniony przez - game1988 w dniu 2010-07-28 18:02:16

Zmieniony przez - game1988 w dniu 2010-07-28 18:02:16
...
Napisał(a)
Game żadne back pumpsy! Umiem odróżnić spompowany grzbiet od nerki, a poza tym przy epi to chyba mało prawdopobne. Shimpo efekty były jak dla mnie za***iste, to był mój pierwszy cykl na czymś mocniejszym od kreatyny: kilka kilo mięśnia, sadło na -, siła mocno do przodu klata +10kg, przysiad +12kg, rwanie +16kg. Siła rosła jeszcze tydzień po cyklu a spadki znikome, tylko te nery czułem
...
Napisał(a)
ja*******e człowieku po pierwsze nerki nie są unerwione a po drugie pare osób miał to na różnych ph mi sie trafiło akurat na epi i pheraphlexie nie dało rady robic martwych ciągów
1
...
Napisał(a)
ból w nerce czuć dopiero podobnie jak w wątrobie podczas poważnych schorzeń zagrażających życiu jak np kamica nerkowa raczej wątpie żeby epi mogło to spowodowac masz problemy z oddawaniem moczu ??
...
Napisał(a)
back pumpsy to po s-drolu po epi raczej się nie zdarzają
Co do problemu z nerkami to proponuje kupić np Ginial lub coś podobnego i lecieć, ale imo lepsza opcja to coś ze sprawdzonych środków najlepiej inj.
PZD
Co do problemu z nerkami to proponuje kupić np Ginial lub coś podobnego i lecieć, ale imo lepsza opcja to coś ze sprawdzonych środków najlepiej inj.
PZD
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!