SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Worek treningowy a cwiczenia aerobowe ...

temat działu:

Trening dla zaawansowanych

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1452

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 50 Napisanych postów 772 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 42041
Witam.

Z racji tego, ze nie mam ani rowerka stacjonarnego ani orbiterka szukam alternatyw na zblizajaca sie zime ... W domu mam zawieszony worek treningowy i zastanawiam sie czy trening na nim nie moglby byc alternatywa dla rowerka itp ?

Jezeli nie to moze polecacie jakies cwiczenia aerobowe bez uzycia "sprzetu" ? Bo na ten chwilowo nie bede mial zlociszy :)

Pozdrawiam.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Michail ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 212 Napisanych postów 48745 Wiek 48 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 91090
A jesteś w stanie kontrolowac tętno?

ZAPRASZAM do udziału w akcji "Trenuj z nami CYKLICZNIE"
http://www.kulturystyka.pl/artykuly/120

KONSULTACJE INDYWIDUALNE-MÓJ MAIL PRYWATNY- POWIADOMIENIEM Z SFD-ZAPRASZAM

PORADY INDYWIDUALNE - www.dobierz-trening.pl
ZAINTERESOWANY PORADĄ - PISZ GG:7426473

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 50 Napisanych postów 772 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 42041
Tentno moge sprawdzac z zegarkiem ... Gdzies czytalem ze po jakims czasie dochodzi sie do tego jak sie czuje przy danym tentnie i nie trzeba patrzyc co chwile na zegarek i sprawdzac tentno ...

A nawet jak nie to sprawdzic tentno co jakis czas nie jest zbyt duzym problemem :]

Pozdrawiam.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 645 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 8460
Wiesz, niechodzi o to aby to tętno zbadać i wiedzieć... tylko o to aby utrzymać je na odpowiednim poziomie.

Co sie gapisz ....

A.Maszewski: "aktualnie jestem na diecie weglowodanowo-bialkowej... czyli jem sporo weglowodanow i sporo bialek..."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 11102 Napisanych postów 51188 Wiek 30 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816
ja sie do tego posta przylaczam!! bo niedlugo bede mial worek i jak z nim cwiczyc-kopac?nagniatac piescia? z dysi:D:D:Dheh i o co chodzi z tym tetnem i jak to mierzyc??!?!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

trening

Następny temat

Trening na rzezbe ?!!?

Obnizka