...
Napisał(a)
Mam problem. Kupiłem mieszkanie w którym są liche ściany. Umocowanie czegoś ważącego 20kg i więcej raczej nie wchodzi w grę. Zastanawiam się jak umocować taki worek? Stojaki są drogie. Umocowanie na drążku odpada, ponieważ futryna jest drewniana. Są jeszcze jakieś opcje?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
A sufit z czego masz zrobiony ?
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Wygląda na to że płyta, pod nią, a w zasadzie nad nim deska. Blok z początku lat '60. Czyli płyta>deska. To nie utrzyma worka, nie wydaje mi się.
...
Napisał(a)
Jak lata 60 to ściany i sufit powinny być mocne a nie z badziewia zrobione, sam w takim mieszkam. Ja bym dał do sufitu, zrobić uchwyt w kształsie + czy x dać go na kilka śrub w sufit w tą odpowiednią warstwę aby kołki weszły i będzie ok
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Polecane artykuły